Ajajajaj.. Jel vi imate bolove dolje? Ono ko da mali udara rukicama u pipi ili guzu iznutra? Ili su to trudovi ? haha Nemam pojma , tako me boli kad mi se stisne trbuh.. Pa nisam sigurna sto je to.. Bole ledja, trbuh i stisne se i to udara ali to traje cilo jutro svako 15 minuta pa se pojavi opet tek tamo oko doktor House-a oko 10-11 uvecer i tako... Nisu pravi trudovi ali neugodni i zabole ali nista strasno samo mi nezgodno ako sam negdi pa osjetim te ,,udarce,, tj pritiske sta ja znam moram se malo zgrcit pa me ljudi gledaju...
Hahaha šta se tice piskenja ja sam zaključila da mi se vise uopće ne isplati Navlacit hlače natrag već hodat gola od struka na niže.
a da vas pitam, onako kad je kontrakcija ono fanj jača, kad se cijeli trbuh ukruti i onako podigne gore, kao da gospođa dobije facelift hahah
Hahaha vjeruj to neznam a neces ni ti biti u stanju to saznati kad imas tako jaku kontrakciju,a tek trud!Ali vidis,vjerovatno se malo utegne i ona!
Jeste dobile strija?Ja u prvoj trudnoci niti jedne do zadnjeg tjedna i onda kad se taj tjedan bas onako skroz spustila,popucala sam oko pupka i dolje skroz nisko ali par crtica,nije strasno bilo a mazala sam se svaki dan kroz trudnocu!A sad se te strije fino rasirile,crvene su al nadam se da necu dobiti jos koju!
Sortiraj odgovore
Najstariji