Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    11. Ožujak 2015. 18:57

Ajajajaj.. Jel vi imate bolove dolje? Ono ko da mali udara rukicama u pipi ili guzu iznutra? Ili su to trudovi ? haha Nemam pojma , tako me boli kad mi se stisne trbuh.. Pa nisam sigurna sto je to.. Bole ledja, trbuh i stisne se i to udara ali to traje cilo jutro svako 15 minuta pa se pojavi opet tek tamo oko doktor House-a oko 10-11 uvecer i tako... Nisu pravi trudovi ali neugodni i zabole ali nista strasno samo mi nezgodno ako sam negdi pa osjetim te ,,udarce,, tj pritiske sta ja znam moram se malo zgrcit pa me ljudi gledaju...

Dragana31
    11. Ožujak 2015. 19:55

Hahaha šta se tice piskenja ja sam zaključila da mi se vise uopće ne isplati Navlacit hlače natrag već hodat gola od struka na niže.

• Ukilele
    11. Ožujak 2015. 19:57

Hahahaha e ta ti je dobra!

Ana76
    11. Ožujak 2015. 20:29

Upravo mi stuca i da oprostite osjecaj je kao da mi"gospoja"vibrira!

Dragana31
    11. Ožujak 2015. 20:42

Ana

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 21:29

Ahahaha, Ana luda si  al totalno, taj feeliing hahahaha

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 21:32

a da vas pitam, onako kad je kontrakcija ono fanj jača, kad se cijeli trbuh ukruti i onako podigne gore, kao da gospođa dobije facelift  hahah

Ana76
    11. Ožujak 2015. 21:43

Hahaha vjeruj to neznam a neces ni ti biti u stanju to saznati kad imas tako jaku kontrakciju,a tek trud!Ali vidis,vjerovatno se malo utegne i ona!
    Jeste dobile strija?Ja u prvoj trudnoci niti jedne do zadnjeg tjedna i onda kad se taj tjedan bas onako skroz spustila,popucala sam oko pupka i dolje skroz nisko ali par crtica,nije strasno bilo a mazala sam se svaki dan kroz trudnocu!A sad se te strije fino rasirile,crvene su al nadam se da necu dobiti jos koju!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.