Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    11. Ožujak 2015. 12:41

nisam čula za Žuvelu :D
    ajde ajde nema požurivanja bebica. Ja sam se čak uhvatila pisanja nekog seminara koji mi je 19.5 haha...kad nece beba van,onda dobro..imam ja posla i bez nje :D

Ana76
    11. Ožujak 2015. 12:44

Ma ja cu odsad samo lezati i cekati da se porodim,vjerojatno cu izdrzat dooo..sutra mozda i onda opet,ko vjeverica!Da je i meni neka zanimacija,da ne razmisljam...ovak me psiha ubija!

• iska
    11. Ožujak 2015. 12:45

haha sad mi dragi salje slike na viber nekih sto su s nama na tecaju bili i dobili bebu od 2,700,valjda slika iz zadarskog...ocito sve druge bebe oce van hahah

Ana76
    11. Ožujak 2015. 12:52

Bas,ja nekad imam osjecaj da sve radjaju samo ja nikako!Hahaha!
    Sad dok ssm cekala na pregled,zenskica prije mene od kojih 50kg,sitna,mala,trbuh joj se jedva vidi...bila na pregledu,izlazi van,dr kaze..sestro ovo je za radjaonu...ja zinula ko tuka...pa di ce ona vec rodit,ja ko nasukani kit,sva natecena,jedva se dovukla do drugog kata a ona ko u sestom mjesecu trudnoce,i ode rodit!Pitala sam sestru kasnije jel ona u terminu,kaze da je....nebi nikad rekla!

• Ukilele
    11. Ožujak 2015. 12:56

Hahaha, evo 22.og je termin pa ako si me voljna cekat ja bi ti bila zahvalna na solidarnosti 
    Ja vise ne znam ni jel me strah ni sta li je, samo da vise krene i da rodim pa taman 3 dana radjala!svako jutro kad se probudim pomislim na to kako dolazi proljece i kako ce bit toplo i pocet ce se nosit kratki rukavi i tako jedva cekan da izvedem bebaca u setnju po tom lipom vrimenu i sretna sam sto zima zavrsava i plus zivim na moru i samo znaci ocu da vise rodim i vratim se u normalu! A onda moran skinit jedno 30 kila ako se mislim okupat ovo lito! Hahaha

Ana76
    11. Ožujak 2015. 13:06

Hahaha,tako i ja!Isto sam se bojala da cu rodit po onoj hladnoci pa mj.dana necu moci van sa bebom,ali evo vidis kako je on meni dobar..ceka da zatopli fino pa ce onda vani!Odakle si ti?
    Ja isto imam nekih 25-26 kg viska skinut do ljeta a dok rodim doci cu i do 30!
    Al briga me,ionak neznam kad cu se okupati uz dvoje djece a mm ce sigurno nocne radit,uff!Ici cu ja na plaze,al cu vrijeme provesti u hladu vjerojatno sa bebacem i jednim okom motreci na starije skakutalo da muz moze spavati!

• iska
    11. Ožujak 2015. 13:50

a bas to..svi rađaju samo ja nikako...ovo moje malo čudo je preslo 2.500 ima misec dana pa nece vaaan.hahah
    a oko kila se ne brinem...genetski se svi osusimo posli poroda ko bakalari..a i uz trcanje po baninama brzu kile idu doli

Ana76
    11. Ožujak 2015. 14:30

Ja gledala malo simptome pred porod

Mogući znakovi približavanja porođaja
    Teško je točno prognozirati kad će početi porođaj, liječnici to otprilike prognoziraju na početku određujući termin porođaja, a zatim ga kako prate trudnoću znaju i korigirati.
    No kad se taj datum zaista i približi, postoje neki znakovi koji zaista obavještavaju da se približavaporođaj:

[ul]
    [li]spuštanje ploda[/li][/ul]
    [ul]
    [li]gubitak težine ili prestanak dobivanja na težini[/li][/ul]
    [ul]
    [li]vaginalni iscjedak[/li][/ul]
    [ul]
    [li]pripremne kontrakcije postaju sve učestalije[/li][/ul]
    [ul]
    [li]pritisak sve veći[/li][/ul]
    [ul]
    [li]kod nekih se žena pojavi proljev nekoliko dana prije ili na dan porođaja[/li][/ul]
    [ul]
    [li]grlić maternice se skraćuje i smekšava te se pritom sluzavi čep koji ga zatvara izbacuje van, praćen laganom sukrvicom[/li][/ul]Eto,sve simptome osim s.cepa imam i nista jos!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.