Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    11. Ožujak 2015. 16:06

I to je puno,mene narucuju sad 2 puta tjedno,jednom rade uzv i pregled a ctg svaki puta!
    E a jel vas boli ova dolje kost,pubicna?Ja imam osjecaj nekad kao da ce po pola puknuti,uzasno me zna boljeti!Pogotovo po noci kad lezim pa se sto puta dizem u wc pa onda jedva ustanem i drzim se za krevet da se uspravim koliko me boli!To mi sad tako zadnjih deset dana kako se poceo spustati!

Ana76
    11. Ožujak 2015. 16:18

Da tak i ja,trcim na wc nekad jer cu se doslovno"upisati"a ono dodjem na tri kapi,hehehehe!I tak se nekad zereda svakih 15-20 min.!Ide mi na zivce to

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 16:56

Kako vas to salju dvaput tjedno na preglede.. Meni pregled dva dana iza termina opet  Strah me zbog plodne vode. Sta ne bi trebali mi gledat plodnu vodu otkad predjem termin svaka dva dana? Ne znam dal da odem na svoju ruku u rodiliste i trazim pregled...

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 17:06

Evo i mene, danas cijeli dan lutamo okolo. Bili na ctg i kod našeg super cool doktorića :) Mali skače ko lud, kaže sestra jel to stampedo ili :D hahaha, Sve druge cure što su tamo bile jedva da osjećaju bebe, a moj se čuje do kraja hodnika kako onaj ctg počne brujat :D
    Ima trudova, onaj drugi mjerač stalno preko 50 pokazuje. Doktor kaže da je plodna voda bistra, ima crnu kosu (smijeh :D, bit će cijeli na moju stranu familije) i pipa trbuh i kaže 'uf, pravi macan, ima njega, sigurnih 3900'. Ako ništa ne krene samo, u petak idem kod njega ponovo, on je dežuran pa ćemo nešto sredit da se konačno rodimo :D :) Sve mekano i spremno, samo se on još mora odlučit. Iako smo se moj beban i ja dogovorili još davnoooo, dok smo bili mali, mali,  da ćemo na 13.3. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.