Ajme ja sam jutros osvanila sa nekim osipom oko sisa i po prsima, svekrva me pita da šta mi je? mislin se u sebi šta šta mi je, ne znam di sam više, oće li vanka ovo dite
A što se tiče obleke, krasno se oblačim.. imam 2 majice u koje stajem i sad su mi već i one počele jedva pokrivat stomak tako da se iskreno nadam rodit prije nego mi i one okraćaju.. a inače sam uvijek nosala usku robu tako da sam možda kupila par majica otkad sam ostala trudna, sreća stomak mi uistinu nije jako velik pa sam ih dugo i mogla nosit, ali u zadnjih mj dana mi je abnormalno puno narasta stomak btw. ni ja nijedne strije još nemam i stvaaarno molim Boga da me taj dio zaobiđe ako ikako može.. a žgaravica.. ee moja stara prijateljica žgaravica!
znači od dana kad sam saznala trudna pa evo i sad dok ovo pišem ja imam žgaravicu! pa to valjda nije više normalno! vode se napijem i nije mi dobro! mislim da sam pojela 100 kila jabuka otkad sam zatrudnila! neću jabuku da vidim na slici kad rodim!!
Eto toliko od mene, danas sam luda ko kupus! sve mi je danas!
Pusa svim okruglicama! dabogda jedna bar ošla rodit danas!
hahaha, pa što ćeš jesti onda ako nećeš jabuke :P ja sam se već počela psihički pripremat na sve kuhano što mi dolazi sljedećih 2 mj (minimalno). Kompot mi ipak najbolji od jabuka :D :P
Rekla sam ovih par dana još jesti sve što me volja i ne opterećivat se s kilama i zdravom prehranom, jer ćemo i tako morat sve na lešo jesti. Najbitnije mi je da gaće mogu stavit na sebe, sve ostalo mogu mužu ukrast, iako sam zbilja sretna jer nisam morala ništa njegovo osim jakne i potkošulja.
Ana, ja uspijem nekad popodne zaspati i to me spasi od ovih nocnih eskapada ☺️
Crnka223, divim ti se sto se tice zgaravica. Meni to bas tesko pada... Pocele su mi u 3. tromjesecju, ne znam kako bih da mi je tako otpocetka.
Ja neznam odakle meni tolika energija da sveukupno odspavam 4-5 sati ili u prekidima dvaput po tri po noci i onda jos cijeli dan skacem po kuci i cistim i za malom trcem ili setam i lajsam...neznam sta bi sa sobom ukratko,jel...okud mi tolika energija?Ja se samo bojim da me nece poslije poroda to sve skljokat pa se razbolit il neznam ja sta!
Ma nece, mislim da je to uzbudjenje od iscekivanja Ja u 9. mjesecu imam energije vise nego cijelu trudnocu i isto tako non-stop nesto radim, iako vise ni ne znam sta bi 😳 Najteze mi je kad sjedim i lezim, onda me sve pocne bolit
Mene zgaravica ubija. Inace samo kad idem lec, ako sam vecerala kasno..a sad i po cile dane..sinoc sam spavala u krevetu sjedeci. Naslagala jastuka. Uzas. Nek me mala prestane pritiskat u zeludac.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Da..ja sam sinoc nadobudno kasno vecerala. I eto mi. sad u kaficu narucila kamilicu s nadom da ce proc.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Hahahaha sto smo sve nadobudne!Ja sam jela puding domaci,skuhala sam sebi,muzu i maloj od litre mlijeka,oko 22-23h sinoc,i nis mi nije...bas mi lijepo sjeo!
Ja sam nadobudno piškila i nešto mi curilo i ja se zakašljem u maramicu jednom kao ako je plodna voda će iscurit na maramicu i ono fleka na maramici i sad sam toliko zbunjena i nemam hrabrosti se još jednom zakašljat i vidit jel mi to mjehur popustio i iscjedak ili plodna voda pa cu prvo poc kupit nesto za jest i popit kavu... Ne panicarim ali ne zelim znat hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji