Hahaha ma da prve scene ali onda postane skroz zanimljivo dosta je drugačija nego inače sad serije pa ako imaš volje pogledaj radi se po prvom doktoru koji je isa istraživati žensku seksualnost u pedesetim
Evo nasla sam 50 nijansi sive,hihihi..nisam gledala,idem sad!noooc curke!
Hahaha, bas ste me nasmijale Ja imam dvije haljine i njih zovem odjecom za javnost, a od toga jedna ni nije neka ljepota pa cesce nosim samo jednu 😳 😃 kako sam vecinu trudnoce morala mirovati nije mi imalo smisla trosit puste pare na robu. Spasilo me sto inace ne nosim usko pa je svasta nesto posluzilo ;)
Mene mm zove buco 😂 vise se ni ne bunim jer znam da daljnje debljanje ne mogu sprijecit... iako ima dana kad se ne mogu vidit u ogledalu... 😉
Sto se tice cicobrana, moje su u prva 4 mjeseca se udvostrucile i doslovno sj nekad izgledam ko stara baba s ogromnim cicama. Sve me strah sta ce bit kad rodim
Okruglice,ja to sinoc pocela gledati i zaspala do dijela kad joj je sobu pokazao...ugl kasnije sam sanjala neka vezanja i bicevanja jer sam isto tako prije procitala pola knjige i dalje staala pa sam to sad sve skupa povezala...nezz,nekako mi dalje neide,nemogu taj dalje dio progutati,hahahaha!
Meni od svega toga je erotican samo onaj poljubac u liftu,nista drugo!
Tak je meni bilo par dana i napokon prestalo,a sto je najgore,kasnije tokom dana me slomi umor od nespavanja a ja nemogu zaspat!grrr
Legnem i umirim se,al jednostavno mozak radi 100 na sat i nemogu se opustit i zaspat!Sad se malo smirilo sve,cak i ranije zaspem a po danu uopce nemoram spavati!
A za odjecu sada pred kraj ja nosam donji dio trenerke i dukseve od mm,jedan sam cak mogla kopcati do samog kraja,sad vise ni njega nemogu..ali posluze!
Sortiraj odgovore
Najstariji