Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    11. Ožujak 2015. 17:19

I ja bi mogla 13.3. 

Da sve tad rodimo hahaha

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 17:31

Prošao termin, bio 8.3. :)
    Da, umirala sam od smijeha. Kaže 'plodna voda bistra.. Evo i kosa se vidi, i onda mi izviri onako između nogu i kaže, crna je'. hahaha. Vidio mu je glavicu, kaže da se spustio i da je u pravilnom položaju što me odmah primirilo. 
    Mene i muža baš nekako prati broj 13. Kad su mi rekli da mi je termin 8.3. rekla sam ma taj će kasnit sigurno, i pogledam na kalendar i vidim petak 13. Rekoh, eto ga na, sigurno će 13.3. Em petak, em 13, em mjesečeva mijena. Tako da ne smije sad zakazat :P

Ana76
    11. Ožujak 2015. 17:38

A valjd nece,i ja bi voljela,nema veze sto je petak 13,taman mi pada i pregled tada...a i guglala sam...porodjaji nemaju veze sa punim mjesecom,ma to oni izmisljaju,ja bas mislim da je to istina!

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 17:42

Ma nema to ništa veze jedno s drugim, sve su to babske priče na kraju. Isto ko i sa spavanjem. Kažu da ne možeš spavat kad je pun mjesec, ja spavam ko beba uvijek. Nego se potrefi situacija, netko primijeti da je pun mjesec i s tim se na kraju poistovjećuje.

• Ukilele
    11. Ožujak 2015. 17:42

Ana, ja sam skroz na jugu dalmacije, oko Dubrovnika.. 
    Što se tiče pregleda, evo ja isto svaki tjedan idem otkad sam ušla u 9 mj, s tim da sam do sad samo jedanput bila na CTG-u i to u rodilištu jer ode kod nas nemaju aparat.. Meni isto nisu pretjerano dragi ti česti uzv pregledi a da ne pričam o vaginalnima, jer ne znam jesam to samo ja ali mene to nenormalno boli kad gledaju jesam li otvorena 
    A što se tiče odlazaka na wc i te 3 kapi koje pišamo, pa mislim to je strašno! al ja imam nekad toliko jak poriv za pomokrit se i onda jedva dođem do wc-a i sjednem na školjku i piša duša u meni a neće nikako da krene, i onda te 3 kapi! a po noći se dižem doslovno svako sat vremena pišat! krv mi je popilo to pišanje otkad sam trudna.. od početka pa sve do sad pišam ko luđakinja neka

Ana76
    11. Ožujak 2015. 18:11

Joj rijeci ti se pozlatile!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.