Prošao termin, bio 8.3. :)
Da, umirala sam od smijeha. Kaže 'plodna voda bistra.. Evo i kosa se vidi, i onda mi izviri onako između nogu i kaže, crna je'. hahaha. Vidio mu je glavicu, kaže da se spustio i da je u pravilnom položaju što me odmah primirilo.
Mene i muža baš nekako prati broj 13. Kad su mi rekli da mi je termin 8.3. rekla sam ma taj će kasnit sigurno, i pogledam na kalendar i vidim petak 13. Rekoh, eto ga na, sigurno će 13.3. Em petak, em 13, em mjesečeva mijena. Tako da ne smije sad zakazat :P
A valjd nece,i ja bi voljela,nema veze sto je petak 13,taman mi pada i pregled tada...a i guglala sam...porodjaji nemaju veze sa punim mjesecom,ma to oni izmisljaju,ja bas mislim da je to istina!
Ma nema to ništa veze jedno s drugim, sve su to babske priče na kraju. Isto ko i sa spavanjem. Kažu da ne možeš spavat kad je pun mjesec, ja spavam ko beba uvijek. Nego se potrefi situacija, netko primijeti da je pun mjesec i s tim se na kraju poistovjećuje.
Ana, ja sam skroz na jugu dalmacije, oko Dubrovnika..
Što se tiče pregleda, evo ja isto svaki tjedan idem otkad sam ušla u 9 mj, s tim da sam do sad samo jedanput bila na CTG-u i to u rodilištu jer ode kod nas nemaju aparat.. Meni isto nisu pretjerano dragi ti česti uzv pregledi a da ne pričam o vaginalnima, jer ne znam jesam to samo ja ali mene to nenormalno boli kad gledaju jesam li otvorena
A što se tiče odlazaka na wc i te 3 kapi koje pišamo, pa mislim to je strašno! al ja imam nekad toliko jak poriv za pomokrit se i onda jedva dođem do wc-a i sjednem na školjku i piša duša u meni a neće nikako da krene, i onda te 3 kapi! a po noći se dižem doslovno svako sat vremena pišat! krv mi je popilo to pišanje otkad sam trudna.. od početka pa sve do sad pišam ko luđakinja neka
Sortiraj odgovore
Najstariji