Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    11. Ožujak 2015. 22:14

Ja na svu sreću nisam dobila strije a nisam se nesto posebno ni mazala, mislim da je to jedina nuspojava koja me nije strefila ni ja svoju nisam odavno vidila ni u ogledalu jer bas me briga idem na pregled Čupava s stilom bolje to nego nasumicno obrijana ko Čupava kokoš, probala sam je sredit i ispalila na živce od silnih akrobacija po kupatilu kako da uspijem pa ogledalo tamo pa vamo pa sidi pa cucni pa digni nogu ovako pa onako a stomak ko brod isprid i nikako da uspijem i onda sam odustala.

Ana76
    11. Ožujak 2015. 22:17

Ma tak je i meni,ja se ni ne kopcam nego sam kad je bilo bas hladno na odjecu oblacila jos pletene tunike,gore jaknu i ok....i onda se sva tak lijepo gore kao sredim,i friz,i sminku nabacim,neki salic....i onda secer na kraju,dolje tenisice...hahaha!Al kad jedino jos njih mogu obuti a da mogu i voziti i briga me!

A da vidis kad rodis kako ce to iz tebe preko noci izac,bit ces za par dana sva kao ispijena!Odjednom ces imati svoje davno viđene gleznjeve,podbradak ce nestati i neces se vise osjecati kao napuhani balon!Jos malo,jos samo malo!

• iska
    11. Ožujak 2015. 22:24

Ahaha da to maglenje ogledala i mene nekad muci pri brijanju..i kad postrapam s tusem ogledalo haha

Dragana31
    11. Ožujak 2015. 22:35

Hahaha niste normalne s tim brijanjem, bas te me dobro nasmijale

Ana76
    11. Ožujak 2015. 22:35

Ufff dosta mi vise i ove seherezade,sta vi gledate..dajte mi neku ideju!Neznam vise sta bi gledala,cak mi i House dop....!

Dragana31
    11. Ožujak 2015. 22:40

Eto ja gledam utakmicu i mislim se kad sam zadnji put potrcala, mislim prošle godine, a ako uspiješ na netu nać seriju Masters of sex to ti je super serija ili nove sezone the big bang theory i ona je meni odlična.

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 22:41

hahahaha, ja vise nista ne gledam.. ne znam ni ja sto radim cijeli dan.... sve mi je dosadilo..

dragi me zvao tuzan je , rekao je da vise ne moze ulazit u praznu kucu, da ga hvata tjeskoba od samoce i da kad ja mislim rodit... a meni uopce nije tjeskoba bit u tudjoj kuci i cekat maloga Godota ko zna dokad....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.