Ja na svu sreću nisam dobila strije a nisam se nesto posebno ni mazala, mislim da je to jedina nuspojava koja me nije strefila ni ja svoju nisam odavno vidila ni u ogledalu jer bas me briga idem na pregled Čupava s stilom bolje to nego nasumicno obrijana ko Čupava kokoš, probala sam je sredit i ispalila na živce od silnih akrobacija po kupatilu kako da uspijem pa ogledalo tamo pa vamo pa sidi pa cucni pa digni nogu ovako pa onako a stomak ko brod isprid i nikako da uspijem i onda sam odustala.
Ja na svu sreću nisam dobila strije a nisam se nesto posebno ni mazala, mislim da je to jedina nuspojava koja me nije strefila ni ja svoju nisam odavno vidila ni u ogledalu jer bas me briga idem na pregled Čupava s stilom bolje to nego nasumicno obrijana ko Čupava kokoš, probala sam je sredit i ispalila na živce od silnih akrobacija po kupatilu kako da uspijem pa ogledalo tamo pa vamo pa sidi pa cucni pa digni nogu ovako pa onako a stomak ko brod isprid i nikako da uspijem i onda sam odustala.
Ja ogledalo stavim na perilicu i onda isto akrobacije izvodim al najgore mi kad ga taman uspijem namjestiti i ja taman sto pocnem...ono se zamagli od pare...hahaha
Ma tak je i meni,ja se ni ne kopcam nego sam kad je bilo bas hladno na odjecu oblacila jos pletene tunike,gore jaknu i ok....i onda se sva tak lijepo gore kao sredim,i friz,i sminku nabacim,neki salic....i onda secer na kraju,dolje tenisice...hahaha!Al kad jedino jos njih mogu obuti a da mogu i voziti i briga me!
A da vidis kad rodis kako ce to iz tebe preko noci izac,bit ces za par dana sva kao ispijena!Odjednom ces imati svoje davno viđene gleznjeve,podbradak ce nestati i neces se vise osjecati kao napuhani balon!Jos malo,jos samo malo!
Ahaha da to maglenje ogledala i mene nekad muci pri brijanju..i kad postrapam s tusem ogledalo haha
Ufff dosta mi vise i ove seherezade,sta vi gledate..dajte mi neku ideju!Neznam vise sta bi gledala,cak mi i House dop....!
Eto ja gledam utakmicu i mislim se kad sam zadnji put potrcala, mislim prošle godine, a ako uspiješ na netu nać seriju Masters of sex to ti je super serija ili nove sezone the big bang theory i ona je meni odlična.
Eto ja gledam utakmicu i mislim se kad sam zadnji put potrcala, mislim prošle godine, a ako uspiješ na netu nać seriju Masters of sex to ti je super serija ili nove sezone the big bang theory i ona je meni odlična.
Je da,pa da muza napadnem ovakva ko kit!Jadan,nema sanse da mi pobjegne sad dok sam teza od njega...hahaha
hahahaha, ja vise nista ne gledam.. ne znam ni ja sto radim cijeli dan.... sve mi je dosadilo..
dragi me zvao tuzan je , rekao je da vise ne moze ulazit u praznu kucu, da ga hvata tjeskoba od samoce i da kad ja mislim rodit... a meni uopce nije tjeskoba bit u tudjoj kuci i cekat maloga Godota ko zna dokad....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji