Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    11. Ožujak 2015. 21:46

A moja gospoja je poprimila sasvim novi oblik od kad sam trudna.

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 21:52

Meni dragi tvrdi da nemam strije ali ja mislim da imam jer on kaze da su mi popucale kapilare te crvene crtice a ne koža haha On meni da sam lijepa da nisam natečena ni debela nemam celulit ni strije... Ko da je to neko natjecanje a ja se pogledam u zrcalo i vidim jako dobro sve.. Po njemu ja sam sva otisla u trbuh a noge povlačim sa sobom ko vriću cimenta i u njima sam dobila u tri dana 4 kila garant. vagu ne zelim vidit niti su me mjerili sad zadnji put hihi i podbradak mi se udebljao nekako faca mi ko buhtla...

A ti udarci ja zbilja ne znam je li to mali udara glavom i okrece ili ne... Ali jednom me tako zabolilo i počeo mi je curit iscjedak jako. Tako da moze bit da je udarac.. 

A to da se pipi utegne.. E nemam pojma .. nisam ju vidila od listopada cini mi se :D 

Ja imam stalno kontrakcije i vise mi je pun kufer jer traju tjednima i tjednima i tjednima i uopce ne reagiram vise na njih... I nije fer da to toliko traje. Moja mama nema pojma o cemu pricam kad joj spominjem te kontrakcije.  S tim da sad vise malo osjetim bol u ledjima nego prije...

A ne mogu bit pravi jer po tome ja radjam vec bar dva mjeseca...

Pocela sam ic na kave i setat malo i gust mi je, bas volim ic u setnjice i popila sam danas veliku kavu s mlijekom ( kofeinsku) da, da.... I nije mi se srce uzlupalo... Bas sam faca, opasan život haha  

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 21:53

Uf, kod mene od 7. mjeseca krenulo. Cijeli trbuh, a u zadnjih dva tjedna mi je počelo i sa strane pucat :( meni je sva težina koju sam dobila otišla u trbuh pa nije ni čudo. Mazala sam i ja, nema to nikakve koristi, ako te geni ne posluže nema te kreme što će pomoć, jer koža puca iznutra, dublje to ide od površinskog sloja. Ja sam se pripremila na to jer su mi i mama i sestra baš popucale pa se nisam previše operećivala kad je krenulo. Sestra je počela koristit onu kremu što se radi do puževe sluzi i ful su joj izblijedile, gotovo da se i ne vide više. Pa se nadam da će to pomoć kasnije ;)

Ana76
    11. Ožujak 2015. 21:53

Genetika igra ulogu,nista drugo..mos se mazati koliko god,ne vrijedi!Ali znate sto,nisu one tako ni strasne,kasnije izblijede i stanje se skroz,po ljeti kad potamnis i one potamne,za koju nijansu su svjetlije ali nista strasno!Dobro,kod mene ih zbilja nema puno,ima zenski kojima cijeli trbuh ispuca,to je drugo!

SanjaM4
    11. Ožujak 2015. 22:00

Moj je baš jako, a što da mu radim :S Da sam mogla spriječit vrlo rado bi ja sve napravila. Još se i nisam toliko udebljala, dobila sam 15kg, što je u nekim okvirima, samo što je skoro sve to otišlo u trbuh. Cijelu trudnoću nisam kupila niti jedan veći broj hlača ni majica. Jedino cicobran, tu su dva broja gore otišla 

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 22:10

Meni i od trudničkih ostaju na trbuhu crte... Ja bi mogla jos kupit koje hlace ali ne da mi se trosit pare na to.. I tako i jakna mi je zakopana samo prva dva gumba uz vrat a trbuh strši van jer necu kupovat dva broja vecu jaknu koju nikad vise mozda necu obuc za dva mjeseca... Pa tako ko mali klošarić šetam okolo. I uopće me nije briga... -.- I nosim patike uvik, crne hlace i dvije majice mijenjam ako idem negdi.. Ne mogu se sredit bas kad nemam sto obuc jer mi je sve malo ... pogotovo sad kad su mi noge natečene i te rastezljive hlace mi ostavljaju sa strane crte od šavova ...

Živija kraj trudnoće i svaki dec vode koji mi se skuplja u kapcima, nogama, rukama, podbratku, cicama i guzici... Na kraju ce pet kila bit vode...  Koji ce to bit izazov skidat celulit s bedara i guzičetine ako ne splasne na staru veličinu 

• iska
    11. Ožujak 2015. 22:12

A i ja mislim da je genetika najveci faktor jer mi se mama nije mazala u trudnoci i nitijednu striju nije dobila.onda se nisu valjda zenske ni opterecivale s tim trackanjem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.