A ti simptomi su ti ko i oni kad silno želiš da si trudna pa vidiš 100 simptoma odjednom. Ja već par tjedana imam jakiii, gusti, bijelo-žuti iscjedak, Promijenim 3 dnevna uloška. Čak sam i prije 2 tjedna umislila kako mi se smanjio apetit i izgubila 1 kg. Na kraju valjda kad sam skužila da ništa od toga počela jesti na brzinu i kile opet gore. hihihih. Baš sam pričala s puno cura koje su bile sroz zatvorene, bebe visoko, i kad je krenulo otvarale se i rodile na brzinu. I obrnuto. Žene koje su bile otvorene po par cm i bebe nisko pa su debelo prešle termin. :D Nema tu pravila
a Ana ti simptomi jesu pred porod svima,ali ne kazu koliko pred porod hihi moze se raditi o danima i o tjednima XD
Ma eto citam gluposti od dosade,neznam vise sta bi sa sobom!Al znam da ovih dana nenormalno puno jedem ,u cijeloj trudnoci nisam toliko pojela cokolade,kruha,mlijeka,cokolina...neznam sta mi je,a samo kilu dobila na to sve!Da nepricam da u zivotu nisam ustajala po noci kopat po frizu,i to radim...u jedan ujutro se dignem i mazem si pastetu ili nutellu!uzas!
Ana,
Ja nemam niti jedan od tih znakova, ali prepuštam sve bebi i vjerujem da će moje tijelo napraviti što treba kada vrijeme dođe, tj kad on odluči izaći van... frka me je da će kasniti, ali na žalost mi tu ništa ne možemo nego čekati.
**hugs**
Can't stop the signal.
Blago vama cure, vi znate otprilike koliki su vam bebani. Meni nisu radili uzv od 32. tjedna kad sam zadnji put bila kod svoje doce privatno. Inace cu ici u vinogradsku u zg-u, a tamo me samo pregledaju jesam li otvorena i poslusaju otkucaje srca. Zadnji put sam pitala sto je s uzv-om, a oni vele da to nece raditi do pred sam porod :/
A meni ga stalno rade,prvo jednom mjesecno,sad jednom tjedno!Nije bas dobro ni ovako cesto ali ja sam mirnija,pogotovo kad ga vidim kako se migolji i otvara usta mala!Sad u petak ce mi opet gledati,nadam se preko 3,5!Taman bebac!
Sortiraj odgovore
Najstariji