Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    11. Ožujak 2015. 09:20

Znam sve,nije mi prva beba,ja ti nemam apsolutno nista,malo kolostruma. i sestre tu vidle,tak da ne mogu bez kombinacije jer dijete ne jede po tome. Isto mi je bilo i sa prvim

• Ukilele
    11. Ožujak 2015. 11:08

Tanja uživaj kod kuće sa dječicom i mužem! zavidim ti i jedva čekam da se i mi preostale nađemo na tvom mjestu :))

Di ste ostale trudne curke? ko je jutros iša na CTG i pregled, kakva je situacija?

Dvenas
    11. Ožujak 2015. 11:18

Sretno Tanja i uživajte :)

Mi još dva u jedan, ja odbrojavam dane, trebalo bi kao ovaj vikend/početak tjedna tak da sam u ozbiljnim pregovorima s mojim malim muškarcem... kad bi se samo spustio za početak bilo bi super. Leđa bole ko inače ovih dana, ali bar bu kratko pa zube stisnem...i valjda počeli čudni pretporođajni snovi.

Can't stop the signal.

Ana76
    11. Ožujak 2015. 11:51

Jesam ja rekla da necu nikad roditi??
    Bila na ctg-u,ravan nuli,mali je cujelo vrijeme pravio tunele unutra,uzasno se ritao!Dosla na pregled,drugi dr.,pa nalazima od neki dan sam kao 2 prsta otvorena,on pregleda,kaze to je po meni jedan prst,dokica je sigurno imala uske prste,necete vi jos najmanje tjedan dana!Ja sam pop.....!!!
    Pa nemogu vjerovati!Za iscjedak od jucer kaze da se cerviks omeksava ali da nece to jos sigurno!

• iska
    11. Ožujak 2015. 12:09

Ana ja mislim da ti ta otvorenost nema neke veze s tim kad ces ti roditi. Više manje sve cure koje ja znam su doslovno bile zabetonirane do dana kad su isle roditi.Dobile bi trudove i taj dan se pocele otvarati i rodile...Baš sam mamu ispilala neki dan da nadje trudničku i njoj u nalazu pise da se pocela tek  u 40tj otvarati i to 1cm dan prije nego je rodila.do tad nikakav pomak...tako da mislim da nekome to sve krene u jedan dan kad dodju trudovi i to je to

• Ukilele
    11. Ožujak 2015. 12:25

Ajme Ana hahahaha, tebe neće pa neće! čuj doktorica je imala uske prste!hahahaha pa ja ću umrit od smija! meni se čini da ovi naši bebači će izać kad njih bude volja i gotovo! nema tu meni se čini šanse nikakve da njih nešto pokrene van! ja sam se pomirila sa tim da se moram strpit i amen! iako inače nisam neka strpljiva osoba al evo protiv prirode se ne može očito..

Ana76
    11. Ožujak 2015. 12:30

Ma da,nema od toga nista dok nebude vrijeme!
    E znas dr.Žuvelu?Jesi kad bila kod njegaa ili cula za njega?On mi je sad bio,skoro sam se upisala od smijeha sa njim....i ja i sestra i druge zenske!Opicen neki skroz al se nadam da postavlja krivu dijagnozu..hiii!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.