Nama danas bio lagan dan ali sam se prejela štrudle od sira
Meni sve teško... i hodat i spremat i mali se tak miče da sve boli, a pogotovo kad glavu ugnijezdi nisko u preponu i neki živac priklješti. Ja sam skroz spremna da on dođe, samo njega čekam.
Sretno cure na uzvu! Ja ovaj tjedan idem na zadnji pregled kod svog privatnika u srijedu, hoću još zadnju lijepu sličicu i zanima me što će on reći za mjere pa da to usporedim s onim što će mi valjda idući pon (09.03.) doktorica u bolnici reći... makar se nadam da ćemo do tada već znati i prave "vanjske" mjere :p
Tanja, sretno s nalazom!
Can't stop the signal.
Joj cure, svaka vam čast na svom tom spremanju! **skida kapu**
Uhvati mene spremanje, ali ne potraje dugo jer jednostavno leđa počnu bolit, noge, mali počne udarat i tako... brzo se umorim pa me sve prisliti smirit se, a ja slušam što tijelo traži.
Can't stop the signal.
Evo, sad sam u fazi tuge... I pojela sam vrećicu Bronhija od nervoze i sad mi je muka :'(
A sve smo isto lude ja mislim... Meni pomogne pisat o tome... Pogotovo sto svakih par sati imam drugo raspolozenje
Na dane mi sve izgubi smisao. Strašno reći ali počnem razmišljat o svom životu ( koji je sad naravno nepredvidiv) i onda me uhvati neka poludepra.... Možda ću se smijat ovom uskoro... Nakon što se dobro ,,izvrištim,,...
Što se raspoloženja tiče i to... ja sam uglavnom vrlo "chill" cijelu trudnoću... tu i tam me malo plakanja uhvati ali sam uglavnom ok.
Na zadnjem pregledu u bolnici, prošli tjedan na 37+5 sve je još bilo zatvoreno i nije pokazivalo znakove pokreta, ali znam kak je sve to individualno, nekad se stvari ne pokrenu do pred sam porod i s prvim trudom pa se ni ne brinem previše, bude tijelo i mali kak njima paše, iako ja skoro svaku večer navijam da krene
Eto, sad pijuckam veliku šalicu čaja lista maline, valjda bude i to pomoglo sa svime.
Can't stop the signal.
I ja se isto nalijevam listom maline :)
Nadam se da ce pomoc..
E masirate li si međicu?? Ja ne mogu to... Meni je to grooozno... Sve me boli onda :(
Bila vrlo uvjerena da ja mogu tu masažu i da budem jer kao može jedino pomoć... ali je fakat neugodno i samo odgađam... eto, odgađam već 2 tjedna od kad sam par puta probala.
Na tečaju smo pitali vezano za to, rekli su nam da nije dokazano da pomaže u rastezanju ali da u svakom slučaju priprema trudnicu na taj osjećaj i osvješćuje i taj dio tijela.
Can't stop the signal.
Sortiraj odgovore
Najstariji