Nama danas bio lagan dan ali sam se prejela štrudle od sira
Meni sve teško... i hodat i spremat i mali se tak miče da sve boli, a pogotovo kad glavu ugnijezdi nisko u preponu i neki živac priklješti. Ja sam skroz spremna da on dođe, samo njega čekam.
Sretno cure na uzvu! Ja ovaj tjedan idem na zadnji pregled kod svog privatnika u srijedu, hoću još zadnju lijepu sličicu i zanima me što će on reći za mjere pa da to usporedim s onim što će mi valjda idući pon (09.03.) doktorica u bolnici reći... makar se nadam da ćemo do tada već znati i prave "vanjske" mjere :p
Tanja, sretno s nalazom!
Ma bit ce valjda negativan na streptokok. I ja u srijedu na pregled,al sumnjam da ce mi raditi uzv,pa cu otic k svom privatniku,ovisno kakav ce biti nalaz i kolko smo otvoreni. Zadnji uzv je bio sa 35tj. pa mislim tamo negdje krajem tjedna. bit ce 37+2.
Can't stop the signal.
Joj cure, svaka vam čast na svom tom spremanju! **skida kapu**
Uhvati mene spremanje, ali ne potraje dugo jer jednostavno leđa počnu bolit, noge, mali počne udarat i tako... brzo se umorim pa me sve prisliti smirit se, a ja slušam što tijelo traži.
Joj cure, svaka vam čast na svom tom spremanju! **skida kapu**
Uhvati mene spremanje, ali ne potraje dugo jer jednostavno leđa počnu bolit, noge, mali počne udarat i tako… brzo se umorim pa me sve prisliti smirit se, a ja slušam što tijelo traži.
Ja ti od jutra otkada kavu popijem budem luda,ono luuda!!sve cistim svaki dan otkad sam u 37tt usla!prozore cak dva puta mj. plus zavjese do poda koje me ubiju peglanjem!Sestra mi dodje da pomogne al joj nista nedam,sve hocu sama da sto prije rodim!Prvo sam nepotrebnim izlezavanjem prenjela 10 dana(bar ja tako mislim),ne pada mi na pamet opet!Kad se bas bas umorim,onda si prilegnem i popodne opet ko nova!Kao vjeverica sam,hahaha!
Can't stop the signal.
Evo, sad sam u fazi tuge... I pojela sam vrećicu Bronhija od nervoze i sad mi je muka :'(
A sve smo isto lude ja mislim... Meni pomogne pisat o tome... Pogotovo sto svakih par sati imam drugo raspolozenje
Na dane mi sve izgubi smisao. Strašno reći ali počnem razmišljat o svom životu ( koji je sad naravno nepredvidiv) i onda me uhvati neka poludepra.... Možda ću se smijat ovom uskoro... Nakon što se dobro ,,izvrištim,,...
Što se raspoloženja tiče i to... ja sam uglavnom vrlo "chill" cijelu trudnoću... tu i tam me malo plakanja uhvati ali sam uglavnom ok.
Na zadnjem pregledu u bolnici, prošli tjedan na 37+5 sve je još bilo zatvoreno i nije pokazivalo znakove pokreta, ali znam kak je sve to individualno, nekad se stvari ne pokrenu do pred sam porod i s prvim trudom pa se ni ne brinem previše, bude tijelo i mali kak njima paše, iako ja skoro svaku večer navijam da krene
Eto, sad pijuckam veliku šalicu čaja lista maline, valjda bude i to pomoglo sa svime.
Can't stop the signal.
I ja se isto nalijevam listom maline :)
Nadam se da ce pomoc..
E masirate li si međicu?? Ja ne mogu to... Meni je to grooozno... Sve me boli onda :(
Bila vrlo uvjerena da ja mogu tu masažu i da budem jer kao može jedino pomoć... ali je fakat neugodno i samo odgađam... eto, odgađam već 2 tjedna od kad sam par puta probala.
Na tečaju smo pitali vezano za to, rekli su nam da nije dokazano da pomaže u rastezanju ali da u svakom slučaju priprema trudnicu na taj osjećaj i osvješćuje i taj dio tijela.
Can't stop the signal.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji