Znam da imam taj dio tijela svaki put kad mi guraju nesto unutra na pregledu sto je hladno ili neugodno
A kao to ti babica radi dok beba pocne izlazit jer cini mi se da onda necu osjecat to toliko od ostalih bolova a sad mi je to zbilja neugodno a s obzirom da me dragi ne želi taknut jer ne znam di on misli da se bebi glava sad nalazi pa mu je to kao sick, onda nista od toga. Ja to ne mogu sama... Nekako mi je nehigijenski....
Meni nekako nije zgodno baš i sva se nekako moram zgrčiti i baš mi se ne da onda. Dovoljno mi je glupo brijanje svakih dva tri dana. To mi je dovoljno akrobacija :-D
Joj, sutra se moram obrijat... Koja tlaka.. Ali ne pazim previse da budem iskrena. Obrijem se po osjecaju haha... Vjerujem da ima di koja dlačica koja strši di joj nije mjesto ali šta da radim i sa zrcalom mi je teško jako nekad jer nemam neko veliko zrcalo a trbuh je toliki da ni ne vidim zbilja dosta toga...
Nemam pojma... Lijena sam i zelim da mi to sve babica napravi hahaha
A ja ne znam zasto se žalim jer realno nije mi prošao ,,rok,, ali eto...
A je, baš su nezgodne te neke stvari sad s ovolikim trbuhom. Npr. kad vezujem tenisice :) ali danas mi je baka otkrila da ima onu dugu ,,žlicu,, pa da si ih ja zavežem kako mi paše i samo navlačim. Spasila me
Meni muž obavi inspekciju kad završim
A mislim da ovo prenošenje nema veze s našim kretanjem. Ja sam ko ludara svaki dan. Čak i čučnjeve radim. Imam rute po stemenicama, šetnja non stop, sve radim po stanu, srasla sam s pilates loptom pa evo još ništa, a 40+4
Ja sam isto čitala da nekad to pretjerano kretanje može usporit proces jer tijelo nije opušteno.... Ne znam je li istina ali meni ima smisla nekako...
A pa daj sad. Svi tupe kreći se. Ma ja više ništ ne kužim. Od danas onda samo ležim
Sortiraj odgovore
Najstariji