Meni ispalo da cu 3-7 dana ranije roditi. 5h ce trajati porod i beba oko 3500 i ujutro cu roditi. hehe cak nije ni lose
Ja sam nocas sanjala da smo se dragi i ja igrali sa nekom bebom ( zenskom cini mi se) na krevetu i beba se smijala i imala crnu kosicu... Znaci da cu rodit musko, koje ce cmizdrit non stop s malo ili bez kose :D
Budem vam se i ja pridruzila :) Kotrljamo se i mi polako prema finalu, već mi sve tak teško da pregovaram s malim da slobodno krene prema van.
Can't stop the signal.
Rješih i taj kviz
Just about the time you think you can't handle hearing one more "when is that baby going to pop?", your baby will decide to make it's appearance. We predict your baby will be born 3-7 days before its due date. Your baby will most likely be born in the morning. Justmommies predicts that your baby will weigh approximately 8.0 pounds and that your labor will be about 12 hours long.
Can't stop the signal.
Ja sam bila kupit voća jer sam pocela svako jutro si miksat bananu, jabuku, kiwi i naranče u sok... I to popijem natašte i onda štrudel od jabuke ako se rano dignem ako ne izdrzim s tim do rucka danas smo varivo samo s povrćem, baš mi je pasalo ... I onda sam cilu kucu sredila jer mi je baka malo spora :) i usisala i oprala i sve elemente iznutra oprala izvadila tanjure van, prebrisala.. nisam normalna.. i onda sam pozivcanila iz cista mira , valjda sam se preforsirala haha
Sad ne znam sto cu od sebe. Zrak mi je bio hladan pa nisam htila u setnju jer mi je nos u komi i dalje i pritisak mi je u usima i sad se moram cuvat ovih dana...
Dosadno mi je. Ic cu gledat neku seriju..
Sortiraj odgovore
Najstariji