Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    01. Ožujak 2015. 16:33

I know you were hoping we weren't going to say this, but don't expect this baby to come early. Your baby is nice and comfy tucked away in your womb and has no interest in joining the rest of the world. We predict your baby will be born after its due date. Your baby will most likely be born in the morning. Justmommies predicts that your baby will weigh approximately 8.0 pounds and that your labor will be about 12 hours long.

Baš utješno  Jedino za težinu, al moj bandit je sa 39+0 bio skoro 3500, tak da nema šanse da bude 3600 

• Loreen
    01. Ožujak 2015. 16:46

Možda su falili tezinu na uzv. Time se ja tjesim jer je moj u 36 tjednu bio 3300.... Za dva dana cu vidit napokon koliki je sa 38 +1....

Poki2
    01. Ožujak 2015. 16:49

Pozdraaav!! Evo i ja se prikljucujem raspravama. Mi odbrojavamo sitno i stvarno se nadam da ce malena doci na vrijeme. Termin je 10.3., ali doktor kaze da mu se cini da nece jos. Pomalo ludim jer me kriza ubijaju od bolova i ko bakica sam, samo se kotrljam, a kad sjednem ne mogu ustati bez da me muz digne. Poprilicno sam se nasmijala kad sam citala Loreen-ine komentare jer imam osjecaj kao da sam ja sve pisala . P.s.ne znam kako vi-ali ja sam straaasno osjetljiva zadnjih dana, sve me pogada...

tanja24
    01. Ožujak 2015. 18:00

Joj curke jedva cekam da se tamo nadjemo sve u pricama s poroda:)Loreen ti si u utorak na pregledu? javi novosti,ja cu u srijedu. Samo da  mi je strptokok neg i super.

• Loreen
    01. Ožujak 2015. 18:03

Velkam Poki 

Evo, sve se raspadamo izgleda hahaha

Ja mogu cistit i saginjat se i prat i sve ali ne mogu hodat! Kad se uspravim onda me probada i kod probadanja mi curi iscjedak nekakav na trenutke tako da me sram ne obuci uloske... NOsim ih cilu trudnocu... A kao blazeno stanje bez menge.. kako da ne...

Nixie
    01. Ožujak 2015. 18:30

Ja mogu sve, samo ne mogu sjedit i ležat na leđima 

• Loreen
    01. Ožujak 2015. 18:41

Ja cak i na leđima mogu ležat, ne vjerujem da je moguce ali budim se na leđima i paše mi... Kukovi me bole kad na njima ležim i čak legnem na bok i podignem nogu pa onda kao malo ležim na trbuhu a beba uteče skroz desno ili skroz livo i imam kvrgu skroz sa strane hahaha Sve to u snu pa se plašim da ne zgnjecim bebu.

Danas mi palo napamet mogu li ja njemu nogu slomit.. Ono ako se sagnem a njemu noga meni u rebrima hahaha Svašta mi vise pada napamet... Ili jos bolje moze li on meni rebro slomit ako udari svom snagom 

Baš ću bit iskreno razočarana ako u utorak ne bude nikakve novosti... I kaze mi vidimo se za tjedan dana :'(

Nixie
    01. Ožujak 2015. 19:27

Hahahahahahaha  Moj je uvijek na desnoj strani, jedino me šutira nogicom povremeno na lijevoj. 
    Spavam na lijevom boku većinu vremena. Baš sam se navikla sad tako, iako mi je bilo jako teško ispočetka jer "nisam znala" spavati nikako drugačije osim na trbuhu  Jedva čekam da zaspem opet na trbuhu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.