Ja se sjecam da sam ciijelu proslu trudnocu bila ok sto se tice emocija i to ali kad sam rodila....uuu druga prica,nakon patnje sa dojenjem u bolnici,,nastavilo se kuci!dakle,rodila bi jos deset puta ako reba,poroda se uopce ne bojim,svjesna si tog da beba izaci mora i da ti to mozes i moras izdrzati ali mene je dojenje ubijalo u pojam!silno sam to zeljela ali nismo uspjele,da sad ne duljim stim...mene kad bi netko pogledao,ja bi plakala,kad bi moja beba pocela plakati.ja sam plakala sa njom,muz ako bi nesto rekao(kao npr.beba je gladna pa place) ja gotova!na kraju sam pitala patronaznu sestru zasto je to tako,jeli to uopce normalno,rekla je da je i da me hvata baby blues i da se moram pomiriti stim da ako malena ne prihvati dojku da nece ostati gladna,da nece umrijeti od gladi ili sta sam ja sebi vec umisljala!i rekla je suprugu da bude sto njezniji prema meni dok sam takva i da ako placem da me pusti da se isplacem!tako je i bilo!ja sam se za dva,tri dana smirila i sve je kasnije bilo ok!al sam se raspisala,uuu!hehehe
pisi ti :) Lijepo je cut iskustva drugih zena.. Sve imam osjecaj da se o puno stvari ne prica a ne kuzim zasto.. Ili se zenama ne da prisjecat toga a na kraju se osjecas usamljeno a nepotrebno je...
Jutro curke,ja mislila sinoc da cu vam napisati da cu izgledaa ja prva otici put rodilista,no lazna uzbuna. popila sam hladnog mlijeka i toliko me profrkalo da sam mislila eto to jr to. provela sat vremena na wc-u sa "trudovima" aL krivim. hihi bar sam se iscistila,al uzas
Sad jos dva dana da izdrzimo i kaj se mene tice,aKo je moja curica spremna moze van. Nekako mi taj 8.3.pase. Bas bi bilo fora da se mi cure upoznamo na dan zena:)
Joj tanja tak je meni bilo proslu subotu!tri dana zatvora i onda petak i subotu neznam koliko puta sm osla na wc!ja mislila to je to,uz laznjake naravno je sve to islo,jos sam ja otisla i do bolnice...a ono nista!cekaj jos!al nem veze,nek se bebaci jos debljaju unutra!ja vjerujem da im je lijepo!uhh ja idem na ctg,mada znam da nisz od njega al se nadam pregledu mada je grozan sad pred kraj al bar da znam stanje!
Joj i meni je ova trudnoca puno emotivnija nekako. Imam osjecaj da je ipak lakse kad si mladji. Manje si opterecen,bar je tako kod mene bilo. ali sve je to od osobe do osobe. Zato treba pricati o osjecajima i o svemu pa makar tu...jer ipak je lakse podijeliti s nekim .Ja sam prosla i rastavu i sve iz ppcetka novo tako i ovu trudnocu. Ali eto sve sjedne na svoje mjesto i bitno je sto Ana kaze podrska ukucana i ljudi oko tebe koji ti znace i sve se moze
A I tu smo si podrska jedna drugoj,ako nista svojim iskustvima i lijepim rijecima:)Javite novosti,ja u srijedu idem pa cemo vidjeti kako stojimo.
Ja sam jutros se probudila sa ,,menstrualnim bolovima,,. I tjera me na wc ( isto kao i kad mengu moram dobit pa me tjera na wc vise puta i sad me bole i listovi a inace me ne boli toliko...
I kad kašljem i pušem nos mi curi nešto ... prozirno nešto... zbilja ne znam je li iscjedak ali definitivno nije ona plodna voda iz filmova... I osjecam se kao da cu dobit prehladu ( sto je nemoguce jer je vec imam haha)
Isla sam vadit krv i sutra ujutro mi je pregled... Neću ić u rodiliste na pregled nego cu cekat popodne hoce li se razvijat bol ili ne... Osjecam se zbilja čudnovato nekako i polu uzbuđeno ne znam kako bi to objasnila.... Danas mi je točno 2 tjedna do termina.... Valjda zato
Strahić me malo hvata ali moram pokušat se nekako skulirat i ostat smirena i ne paničarit ni ako krene... Ne tješi me uopće misao da ću uskoro držat bebicu u rukama jer ne mogu si to vizualizirat i s tim imam problem od pocetka trudnoce dakle treba mi nesto drugo da me drzi kroz trudove .. Neka druga misao , da ce sve proc u redu... Da ce beba bit zdrava i da cu ja prezivit... Ne znam koji dio vjere da aktiviram da mi zavara mozak u tim bolovima haha Ne znam kako bi to objasnila :)
Loreen cini mi se da si blizu,hehe samo laganini sve ce biti ok. pozitivnne misli prizivaju pozitivno:) Vjeruj mi kad krene meni je to bilo takva navala adrenalina da me strah pustio. Nadam se da bude i ovaj put tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji