Hahaha lude ste!Kod mene je to prvi puta islo prilicno uredno,dr mi isto rekla u petak nakon pregleda sa dva prsta otvorena da setam,setam i setam i da dodjem popodne na pregled pa cemo vidjeti!Ja sam jadna mislim cijeli grad obisla i dosla toliko umorna kod dr da sam joj rekla da ovakva gladna i umorna nemam snage radjat!Poslala me kuci u istom stanju kao i prije,susjeda stara mi rekla da sve prozore na kuci operem i podove na klececki!Ja to u subotu sve napravila,uz naravno deset dana rintanja,cucnjeva,hopsanja na lopti,stepenica,u nedjelju nakon rucka uhvatila ledja bolit,navecer trudovi a ujutro jos stigla i jesti i istusirati se,obrijati,ma sve!i rodila u 13 i 15 svoju curicu!
Zaboravih spomenuti jos, da smo ja i dragi pokusali nekoliko puta masirati medicu, no odustala sam od toga jer me poprilicno peckalo. Zakljucila sam da mi ne treba preuranjena bol i da ce se pipi sama rastegnuti kad dode vrijeme za to...
ja to raditi necu i gotovo!Pokusala,jako nezgodno i neugodno!Pogotovo sav od prvoga reza,uff!
Poki isti smo tjedan po ticketu a tebi pise da imas jos 9 dana a ja jos 16!kako sad to?
Mada ja termin od 10.3.ne dozivljavam jer je po uzv trudnoca manja za tjedan pa si racunam 17.3.
Jel kod tebe tocno?
kako znate da je trudnoca manja ili veca? Meni je u pocetku sve stimalo a sad mi je na zadnjem uzv u 36. tjednu mali bio 2-3 tjedna veci!! To se vise ne moze sad procijenit mislim samo prvo tromjesecje se moze tocno po uzv odredit velicina ploda jer kasnije pocnu varirat bebice u kilazi i duzini i ne razvijaju se svima isto svi djelovi tako da....
Ja sam pitala ginica je li moguce da mi je kriv termin kad je mali toliko veci on je pogledao iz 9. tjedna nalaz i rekao da je nemoguce da je tad odgovaralo sve izostanku menstruacije...
Sortiraj odgovore
Najstariji