Ana,dobrodosla. kad je dan d:)? Loreen,rade uzv prije poroda,al meni su ti sina procijenili pol sata prije poroda na oko 3400,znaci fulali pola kile.
Ja jos imam vremena,vidim da ste sve preko 37tj. Mi smo na putu 36+3 danas,a vec mi dosta:) Kolko suú vam bili bebaci procjenjeni u zadnjem uzv?
Hvala!dan D broj 1 je 10.3. a onaj koji ja ocekujem je 17.3.!ja sam svoju curicu prenijela 10 dana tako da se i ne nadam da ce nam frajer sada doci ranije!ima li istine u tom da se muski obicno prenesu?
Ja sam po ovom tickeru dolje 38+4 jel,a po uzv cijelo vrijeme je za tjedan manja trudnoca tako da se stvarno ne nadam ranije ali voljela bi rodit vec jednom,bas mi je vise dosta svega i danas sam radila generalku po kuci po neznam koji puta vec i nema sta ne radim vise a otvorena sam za prst vec mjesec dana i opet nista!uff
Ja sam danas 38 plus 1 i jedva cekam pregled u utorak da mi kazu nesto novo, nadam se...
evo curke nesto za zabavu; www.justmommies.com/quizzes/labor_prediction_quiz.php
meni po ovome koliko sam uspjela rijesiti kaze da cu prijeci termin(nadam se ovaj prvi,ne i drugi),roditi cu ujutro i beba ce mi biti teza od prve!a radjat cu oko 7 sati!hahaha
Moja beba ce imat skoro 5 kila i radjat cu 16 sati rodit ujutro 7 dana prije termina :'( cak me i glupi kvizovi bediraju
meni procijena sa 35+1 bilo 2900. Sad u srijedu vjerojatno mi nece raditi uzv u trudnickoj u bolnici..tak da mozda skoknem do svog privatnog da vidimo sa 37+ kolko smo teski.
Sortiraj odgovore
Najstariji