Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    28. Veljača 2015. 20:08

Mene isto zna jako boljeti, pogotovo ako duže hodam, ali eto ništa mi to nije pomoglo. Ni milimetra me nije otvorilo. Radila sam čučnjeve, hodala po stepenicama, s ovom šugavom pilates loptom sam srasla već. Više ne znam koju metodu da upotrijebim. Od onog nesretnog čaja od lista maline kao omekšava cerviks i ajd to kao je omekšalo kaže doktorica. Ako se u ponedjeljak ništ ne dogodi, bacam se na neke ekstremne sportove 

• Loreen
    28. Veljača 2015. 20:12

Kažeš pomogao ti čaj od maline? Bas sam ga danas kupila u kuci caja sa vrkutom... Pa cu ga pit na litre :D 

A ja ne skakucem po lopti.. a vidis... mogla bi mozda pocet iako sumnjam da to imalo pomaze... Kako meni dr. kaze ceka se da se hormon aktivira... a sumnjam da ce ga nasilnicko ponasanje prema tijelu aktivirat hahaha ja isto idem stepenicama tj trcim do 5. kata i spustam se trčeći i uspušem se ko majmun ali ništa... NIŠTA! a imam jos dva tjedna i pretjerujem s nervozom zbilja ali ne paše mi moj termin iz više razloga 

Nixie
    28. Veljača 2015. 20:15

A ne znam jel do čaja ili bi i bez njega omekšao do sad, ali eto. Omekšao je. Pijem čaj od 19.01.
    Ma ja sam sve sigurnija da je meni pravi termin kasnije neg što je dr. rekla 

• Loreen
    28. Veljača 2015. 20:29

Ja se bojim da ce i meni bit tako jer sam prestala nedugo prije trudnoce sa kontracepcijskima i onda nisam sigurna kada sam i koliko puta imala plodne dane :D

Nixie
    28. Veljača 2015. 20:31

Ma ja točno znam kad mi je bila ovulacija, sam što ona na to nije gledala jer je bebač odgovarao na uzv tjednima po njenom i skroz je bio kao prosječna beba, a on je zapravo na kraju stalno bio veći za tjedan. Sad će na kraju bit 4 kile kad se rodi 

• Loreen
    28. Veljača 2015. 20:47

Tako će se i meni desit. Zanima me kad dodjem u rodiliste i ako dodjem u trudovima rade li oni ultrazvuk ili ne? Jer meni je bebo velik a ako mi zadnji uzv bude npr u 38 tjednu a rodim u 40. ko zna kolko ce to cudo bit veliko. To me bas muci. Izgubila sam nekako samopouzdanje i povjerenje u svoje tijelo jer su mi vec dva doktora rekla da cemo vidit za carski u zadnjim tjednima....

• Loreen
    28. Veljača 2015. 20:47

Nixie, sorry, jel ti ovo druga  beba?

Ana76
    28. Veljača 2015. 20:57

Cure,upadam ko padobranac al mogu vam se pridruziti'?dosadno mi samoj cekati termin a vidim vi bas lijepo cavrljate!

• Loreen
    28. Veljača 2015. 21:32

hahaha, i meni je dosadno. Sve moje poznanice su rodile prije termina.... A ja još čekim :)

tanja24
    28. Veljača 2015. 22:16

hehe ma curke jos cemo mi sve lijepo uz cavrljanje i prenjeti. Nek su nam samo bebe zdrave. ja iz iskustva moram reci da i nije tako tesko roditi veliku bebu,moj je sin bio 3980  i odradili smo to u 2 i pol sata od prvog truda. Tako da se nadamo sad laksoj curici da izbjegnemo mozda reckanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.