Mene isto zna jako boljeti, pogotovo ako duže hodam, ali eto ništa mi to nije pomoglo. Ni milimetra me nije otvorilo. Radila sam čučnjeve, hodala po stepenicama, s ovom šugavom pilates loptom sam srasla već. Više ne znam koju metodu da upotrijebim. Od onog nesretnog čaja od lista maline kao omekšava cerviks i ajd to kao je omekšalo kaže doktorica. Ako se u ponedjeljak ništ ne dogodi, bacam se na neke ekstremne sportove
Kažeš pomogao ti čaj od maline? Bas sam ga danas kupila u kuci caja sa vrkutom... Pa cu ga pit na litre :D
A ja ne skakucem po lopti.. a vidis... mogla bi mozda pocet iako sumnjam da to imalo pomaze... Kako meni dr. kaze ceka se da se hormon aktivira... a sumnjam da ce ga nasilnicko ponasanje prema tijelu aktivirat hahaha ja isto idem stepenicama tj trcim do 5. kata i spustam se trčeći i uspušem se ko majmun ali ništa... NIŠTA! a imam jos dva tjedna i pretjerujem s nervozom zbilja ali ne paše mi moj termin iz više razloga
A ne znam jel do čaja ili bi i bez njega omekšao do sad, ali eto. Omekšao je. Pijem čaj od 19.01.
Ma ja sam sve sigurnija da je meni pravi termin kasnije neg što je dr. rekla
Ja se bojim da ce i meni bit tako jer sam prestala nedugo prije trudnoce sa kontracepcijskima i onda nisam sigurna kada sam i koliko puta imala plodne dane :D
Ma ja točno znam kad mi je bila ovulacija, sam što ona na to nije gledala jer je bebač odgovarao na uzv tjednima po njenom i skroz je bio kao prosječna beba, a on je zapravo na kraju stalno bio veći za tjedan. Sad će na kraju bit 4 kile kad se rodi
Tako će se i meni desit. Zanima me kad dodjem u rodiliste i ako dodjem u trudovima rade li oni ultrazvuk ili ne? Jer meni je bebo velik a ako mi zadnji uzv bude npr u 38 tjednu a rodim u 40. ko zna kolko ce to cudo bit veliko. To me bas muci. Izgubila sam nekako samopouzdanje i povjerenje u svoje tijelo jer su mi vec dva doktora rekla da cemo vidit za carski u zadnjim tjednima....
Cure,upadam ko padobranac al mogu vam se pridruziti'?dosadno mi samoj cekati termin a vidim vi bas lijepo cavrljate!
hahaha, i meni je dosadno. Sve moje poznanice su rodile prije termina.... A ja još čekim :)
hehe ma curke jos cemo mi sve lijepo uz cavrljanje i prenjeti. Nek su nam samo bebe zdrave. ja iz iskustva moram reci da i nije tako tesko roditi veliku bebu,moj je sin bio 3980 i odradili smo to u 2 i pol sata od prvog truda. Tako da se nadamo sad laksoj curici da izbjegnemo mozda reckanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji