Neznam,meni je i privatnik i moja dokica po mengi odredila 10.3. kao termin a po uzv su se oboje slozili da je beba za tjedan manja jer su i mjere kroz cijelu trudnocu za otprilike pet dana do tjedan manje pa su mi dali jos jedan termin za 17.3 onako okvirno!e sad,koliko je to tocno ili ne vidjet cemo,dosad je bilo stvarno ok sve,a sad je vec kilaza bila malo veca sto opet moze znaciti da je beba naprednija,neznam ni ja!
Meni je onda termin točan jer ga nikad nijedan dr nije dovodio u pitanje :( Znaci jos 15 dana barem.Beba ce bit praščić... Samo da sve bude dobro... Ubili su me u pojam s tim izjavama; uuuu velika beba...
Jeste se vi pred porod osjecale kao prehladjeno nekako cudno? Vi koje ste vec rodile ako ima koja ode? Haha
O onda si i ti sa nama,sad cemo se utrkivati koja ce prije!hehehe
ja se nisam osjecala prehladjeno,ali jesam nervozno,nemirna sam bila jako dan,dva bas pred porod i jaako vrijedna,uff mislim da mi u zivotu kuca nece biti onako cista kao tada!vise sam luda od toga bila!nezz jel svima tako ali ja sam na dane,jedan prelezim cijeli,jedva skuham nesto,kao sve je ionak cisto..onda mi sutradan sve za generalku!bas sam luda postala vise
Ja sam isto evo nemirna i zivcana vec par dana ali bas mi dode navala nervoze mogla bi plakat non stop... :(
A to sam i ja,i mogu reci da mi je to puno izrazenije sad nego u prosloj trudnoci!Sad pri kraju sam bas razdrazljiva i zivcana kao na pocetku trudnoce,ova mi je psihicki dosta teza trudnoca,neznam zasto ali teze ju podnosim a prvu sam bas morala i mirovati i cuvati se!sad kad sam mogla bas uzivati,bila sam iscrpljena i teska sama sebi!
Moramo bit jake nekako... i hrabre a ne znam otkud ali eto dodje mi navala hrabrosti..pa ode :) Nije lako, ne ne....
Sortiraj odgovore
Najstariji