Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    07. Ožujak 2015. 14:25

Hajde, hajde, mogla si lijepo s nama u Zd bolnicu rodit. Baš bi se lijepo družile 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 14:56

Tanja??di si?
    Otisla roditi?
    Ajde jos koja drugorotka,da cujemo koliko je vas porod trajao!

martinica19
    07. Ožujak 2015. 17:02

Evo ukratko moje iskustvo.
    1.porod -puko vodenjak oko 2 u noci. Dosla u rodiliste bez trudova. Trudovi poceli oko 9 ujutro. Dobila epiduralnu i drip. Rodila u 14 h . Zbog epiduralne nisam osjetila jake bolove.
    2.porod.- pukao vodenjak oko 1 u noci. Trudovi su vrlo brzo krenuli ali podnosljivi. Oko pola 5 otvorena skroz,ali se beba jos nije spustila. U 5 i 20 rodila. Zadnja 2 sata su bolovi bili strasni. Nisam od bolova mogla disati ostajala sam bez zraka. Strasno. Da mi je netko od osoblja htio pomoci oko disanja sigurna sam da bi mi bilo lakse.
    Sada za 10 dana mi je termin i nadam se da ce porod trajati jos krace.

Martinica19

tanja24
    07. Ožujak 2015. 15:24

ej,Ane evo mee,malo uzivamo kod bake na suncu vani. Moj porod prvi je bio extra brz. Na dan termina u 7 ujutro puko vodenjak,u 8 sam dosla u bolnicu i u 9:35 je moj car bio vani:). Kazem,nit neznam kako boks izgleda,ne sjecam se 35 min sam bila u njemu:)

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:33

Tanja je to ekspresno hahaha... Ok, ja se psihicki pripremam na nekih 12-16 sati nadam se da neće duže od toga...

E da vas pitam svrbi me trbuh jako i cicke i namazala sam se niveinim uljem za bebe i sad su mi izašle crvene točkice koje me svrbuckaju.... Je li to neki poremećaj ili sam se predozirala mazanjem da ne dobijem strije? :D

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:34

http://hot.net.hr/sexy/nevjerojatno-ova-cura-je-toliko-fit-da-se-uopce-ne-vidi-da-je-u-osmom-mjesecu-trudnoce

i ja ovako hahahahahahaha MOŠ MISLIT

Nixie
    07. Ožujak 2015. 15:38

Loreen

http://hot.net.hr/sexy/nevjerojatno-ova-cura-je-toliko-fit-da-se-uopce-ne-vidi-da-je-u-osmom-mjesecu-trudnoce

i ja ovako hahahahahahaha MOŠ MISLIT

A ma da sad. Iskreno, meni je to malo sablasno. 

tanja, koji dobar porod. Zavidim 

leptirica3
    07. Ožujak 2015. 15:40

Tanja porod iz snova. Ja sam spremna na 14 sati,
    Loren i mene svrbi trbuh,ponekad, mažem bademovo ulje i smiri se.

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:40

Pa kako je Nikolina pišek dobila 3 kila u 8 mjeseci... Isto ovako... Ja ne shvaćam di ta beba stane... Meni i doktorica da mi je trbuh velik... Ne kužim zbilja.... Možda ne poznajem dovoljno ljudsko tijelo ali di ta beba jadna stane. U mjehur? 

Nixie
    07. Ožujak 2015. 15:49

Loreen

Pa kako je Nikolina pišek dobila 3 kila u 8 mjeseci… Isto ovako… Ja ne shvaćam di ta beba stane… Meni i doktorica da mi je trbuh velik… Ne kužim zbilja…. Možda ne poznajem dovoljno ljudsko tijelo ali di ta beba jadna stane. U mjehur? 

To ni meni nije jasno di stane. Ok, nije super kad žene žderu i nabiju puno kila jer jedu smeće, al bome nije ni super dobit 3 kile. Ja to ne kužim. Nije li to jednako loše ko bit ko kamion?!

tanja24
    07. Ožujak 2015. 15:57

Ma i ja si zelim isti porod ko i prvi,al necu se nadati...kako bude van mora:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI