Hajde, hajde, mogla si lijepo s nama u Zd bolnicu rodit. Baš bi se lijepo družile
Tanja??di si?
Otisla roditi?
Ajde jos koja drugorotka,da cujemo koliko je vas porod trajao!
Evo ukratko moje iskustvo.
1.porod -puko vodenjak oko 2 u noci. Dosla u rodiliste bez trudova. Trudovi poceli oko 9 ujutro. Dobila epiduralnu i drip. Rodila u 14 h . Zbog epiduralne nisam osjetila jake bolove.
2.porod.- pukao vodenjak oko 1 u noci. Trudovi su vrlo brzo krenuli ali podnosljivi. Oko pola 5 otvorena skroz,ali se beba jos nije spustila. U 5 i 20 rodila. Zadnja 2 sata su bolovi bili strasni. Nisam od bolova mogla disati ostajala sam bez zraka. Strasno. Da mi je netko od osoblja htio pomoci oko disanja sigurna sam da bi mi bilo lakse.
Sada za 10 dana mi je termin i nadam se da ce porod trajati jos krace.
Martinica19
ej,Ane evo mee,malo uzivamo kod bake na suncu vani. Moj porod prvi je bio extra brz. Na dan termina u 7 ujutro puko vodenjak,u 8 sam dosla u bolnicu i u 9:35 je moj car bio vani:). Kazem,nit neznam kako boks izgleda,ne sjecam se 35 min sam bila u njemu:)
Tanja je to ekspresno hahaha... Ok, ja se psihicki pripremam na nekih 12-16 sati nadam se da neće duže od toga...
E da vas pitam svrbi me trbuh jako i cicke i namazala sam se niveinim uljem za bebe i sad su mi izašle crvene točkice koje me svrbuckaju.... Je li to neki poremećaj ili sam se predozirala mazanjem da ne dobijem strije? :D
http://hot.net.hr/sexy/nevjerojatno-ova-cura-je-toliko-fit-da-se-uopce-ne-vidi-da-je-u-osmom-mjesecu-trudnoce
i ja ovako hahahahahahaha MOŠ MISLIT
http://hot.net.hr/sexy/nevjerojatno-ova-cura-je-toliko-fit-da-se-uopce-ne-vidi-da-je-u-osmom-mjesecu-trudnoce
i ja ovako hahahahahahaha MOŠ MISLIT
A ma da sad. Iskreno, meni je to malo sablasno.
tanja, koji dobar porod. Zavidim
Tanja porod iz snova. Ja sam spremna na 14 sati,
Loren i mene svrbi trbuh,ponekad, mažem bademovo ulje i smiri se.
Pa kako je Nikolina pišek dobila 3 kila u 8 mjeseci... Isto ovako... Ja ne shvaćam di ta beba stane... Meni i doktorica da mi je trbuh velik... Ne kužim zbilja.... Možda ne poznajem dovoljno ljudsko tijelo ali di ta beba jadna stane. U mjehur?
Pa kako je Nikolina pišek dobila 3 kila u 8 mjeseci… Isto ovako… Ja ne shvaćam di ta beba stane… Meni i doktorica da mi je trbuh velik… Ne kužim zbilja…. Možda ne poznajem dovoljno ljudsko tijelo ali di ta beba jadna stane. U mjehur?
To ni meni nije jasno di stane. Ok, nije super kad žene žderu i nabiju puno kila jer jedu smeće, al bome nije ni super dobit 3 kile. Ja to ne kužim. Nije li to jednako loše ko bit ko kamion?!
Ma i ja si zelim isti porod ko i prvi,al necu se nadati...kako bude van mora:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji