Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    07. Ožujak 2015. 14:25

Hajde, hajde, mogla si lijepo s nama u Zd bolnicu rodit. Baš bi se lijepo družile 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 14:56

Tanja??di si?
    Otisla roditi?
    Ajde jos koja drugorotka,da cujemo koliko je vas porod trajao!

tanja24
    07. Ožujak 2015. 15:24

ej,Ane evo mee,malo uzivamo kod bake na suncu vani. Moj porod prvi je bio extra brz. Na dan termina u 7 ujutro puko vodenjak,u 8 sam dosla u bolnicu i u 9:35 je moj car bio vani:). Kazem,nit neznam kako boks izgleda,ne sjecam se 35 min sam bila u njemu:)

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:33

Tanja je to ekspresno hahaha... Ok, ja se psihicki pripremam na nekih 12-16 sati nadam se da neće duže od toga...

E da vas pitam svrbi me trbuh jako i cicke i namazala sam se niveinim uljem za bebe i sad su mi izašle crvene točkice koje me svrbuckaju.... Je li to neki poremećaj ili sam se predozirala mazanjem da ne dobijem strije? :D

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:34

http://hot.net.hr/sexy/nevjerojatno-ova-cura-je-toliko-fit-da-se-uopce-ne-vidi-da-je-u-osmom-mjesecu-trudnoce

i ja ovako hahahahahahaha MOŠ MISLIT

leptirica3
    07. Ožujak 2015. 15:40

Tanja porod iz snova. Ja sam spremna na 14 sati,
    Loren i mene svrbi trbuh,ponekad, mažem bademovo ulje i smiri se.

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:40

Pa kako je Nikolina pišek dobila 3 kila u 8 mjeseci... Isto ovako... Ja ne shvaćam di ta beba stane... Meni i doktorica da mi je trbuh velik... Ne kužim zbilja.... Možda ne poznajem dovoljno ljudsko tijelo ali di ta beba jadna stane. U mjehur? 

tanja24
    07. Ožujak 2015. 15:57

Ma i ja si zelim isti porod ko i prvi,al necu se nadati...kako bude van mora:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.