Hajde, hajde, mogla si lijepo s nama u Zd bolnicu rodit. Baš bi se lijepo družile
Tanja??di si?
Otisla roditi?
Ajde jos koja drugorotka,da cujemo koliko je vas porod trajao!
ej,Ane evo mee,malo uzivamo kod bake na suncu vani. Moj porod prvi je bio extra brz. Na dan termina u 7 ujutro puko vodenjak,u 8 sam dosla u bolnicu i u 9:35 je moj car bio vani:). Kazem,nit neznam kako boks izgleda,ne sjecam se 35 min sam bila u njemu:)
Tanja je to ekspresno hahaha... Ok, ja se psihicki pripremam na nekih 12-16 sati nadam se da neće duže od toga...
E da vas pitam svrbi me trbuh jako i cicke i namazala sam se niveinim uljem za bebe i sad su mi izašle crvene točkice koje me svrbuckaju.... Je li to neki poremećaj ili sam se predozirala mazanjem da ne dobijem strije? :D
http://hot.net.hr/sexy/nevjerojatno-ova-cura-je-toliko-fit-da-se-uopce-ne-vidi-da-je-u-osmom-mjesecu-trudnoce
i ja ovako hahahahahahaha MOŠ MISLIT
Tanja porod iz snova. Ja sam spremna na 14 sati,
Loren i mene svrbi trbuh,ponekad, mažem bademovo ulje i smiri se.
Pa kako je Nikolina pišek dobila 3 kila u 8 mjeseci... Isto ovako... Ja ne shvaćam di ta beba stane... Meni i doktorica da mi je trbuh velik... Ne kužim zbilja.... Možda ne poznajem dovoljno ljudsko tijelo ali di ta beba jadna stane. U mjehur?
Ma i ja si zelim isti porod ko i prvi,al necu se nadati...kako bude van mora:)
Sortiraj odgovore
Najstariji