P.s. vi koje ste vec rodile, koliko je zena tijekom izgona zapravo svijesna vice li ili ne? Mene je strah da cu vikati, a da cu biti u bunilu i da necu biti svjesna da vicem
Bome,draga zato sa imam svoj mir daleko od sve "brizne"rodbine!Makar sam u najmu al mir ovaj nebi dala nizasta vise!Rekla sam cak i mami da mi ne dolazi,sestra mi je na 10min.od mene i to nek mi samo dodje skuhat nesto dok se malo oporavim i dobro!Puno je takvih nazalost,treba se samo znat obraniti od njih al dok si mladji svega se nagutas!
E da,moj malac je jako miran danas,inace po cijeli dan radi tunele u meni..neznam sta je danas tako miran!Cuo je da cu ribat tepih ak nemisli sam izac pa se uplasio...hahaha
Ja nisam vikala,samo znam da sam tu i tamo zastenjala,al sam sama sebi govorila u sebi aa i na glas ajde mozes ti to:) i znam da sam rekla babici u jednom momentu da ne mogu vise da cu se onesvjestit. Pa mi je rekla ajmo mama nema sad stajanja disite polako i idemo tiskati na trud sada. I znam da sam tada valjda energije izvukla iz petnih zila jer sam bila svjesna da cu istisnut mog princa van. Mislim da sam tada jednom dok sam stiskala ispustila vrisak.
Moj prvi porod...
Ujutro sam se probudila sa strašnim bolovima u kičmi i preponama...do podne sam jedva izdržala al sam svejedno oko pola 1 otišla na hitnu u vinogradsku..spojili me na ctg al nije bilo trudova a ja 2 prsta otvorena..kak sam tamo ležala bol me malo popustila pa su odlučili da me zadrže i idući dan induciraju porod pošto sam 4 dana prenesla...ali kada sam se digla s kreveta bol opet počela i odlučili odmah napraviti porod...
U 18 su me smjestili u box i dobila drip...prvih 2 sata sam bila ok..ali nakon toga su mi pojačali drip i postalo je gore..u 22 sam dobila epeduralnu jednu dozu u 23.20 drugu dozu i u ponoć i 5 rodila curicu...u vinogradskoj su mi svi i sestre i doktori bili savršeni tak da mi je porod ostao u lijepom sjećanju...
Vidjet ćemo dal će mi i ovaj drugi bit tak ok 😀
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Ja ti kazem da sam se ja trudila paziti na disanje,sjecam se da mi se znalo malo zavrtiti u glavi na trenutke i usta su mi ispucala pasebobavezno namazite melemom ako se sjetite ili labelom!Tak da ja nisam bas razmisljala o vristanju jer to nisam planirala a i zabranu sam dobila,jel!
A to sa vrecicama i darovima,daa bas mi se gadi!Kad mi je mala isla na pregled kukova,to se cek cijelu vjecnost nam je ona kao sredila preko veze upad pa smo morali toj dr nest odnjet,ma fuj
Mozete li vi koje ste vec rodile meni nesto objasnit.. ok svi su mi rekli, a i citala sam dosta, da u cijelom procesu radjanja najvise zapravo boli to otvaranje.. izgon kao ne boli?! Mislim kako ne boli izgon? Jasno mi je da se osjeti olaksanje i to sve al dok ta glavica ne proviri vani zar to nije ipak neki veliki bol? Mislin da oprostite nemogu nekad kad mi je tvrda stolica a da ne jauknem, a kamoli da ne boli kad dole nesto izlazi? Ja ubiti nemam strah od trudova i te boli, ja iman fobije od tog izgona i pomisli na to da ce kroz ovako malu rupicu izac nesto tako veliko..daj nek me neko utjesi..
Sortiraj odgovore
Najstariji