Ako neko vidi mene u Splitu u bolnici nek mi se javi hahaha
A jeste vidili onu tetu sto je plesala u devetom misecu trudnoce , tu je bilo na klokanici, pa joj puknuo vodenjak. Ja sam upravo deset puta zaredom skakutala na Uptown funk od Bruno Marsa hahaha i ništa
hahaha jesam jesam!predobro!
a i sama sam zamisljala kako lijepo gledam u svoj oribani tepih puna ponosa i onda se iz mene istrese plodna voda skroz po njemu!hahaha...ironija za deset!
joj, koje mi se sad sve slike slažu u glavi.. umirem od smijega... da kopale, rodile i nastavile kopat hahahahahaha
hahahaha..pa da!Dobro,to su zezancije sigurno da su samo nastavile ali sam cula da su zene prije sve radile do zadnjeg dana,pa tako i kopale,ali su morale biti dobro uhranjene,pa kada bi rodile da se imaju snage za par dana vratiti teskim poslovima!Sjecas se nase lektire i filma o Janici,mrsavoj bolezljivoj djevojci koja je umrla u porodu?a sve druge oko nje bile ko tenkovi i kao pucale od zdravlja...oooo svasta!
E breza,nisam se mogla sjetiti!Bas,danas je svaka ko breza skoro,mislim po gradji..ja sam vise ko oni tenkovi u sporednim ulogama...hihihi!
A ja vjerujem da u stara vremena nije bilo tih babinja bas,onda valjda kad su zene stvarno pocele oboljevati i umirati..onda se vise pocelo paziti na to!Kazu da je zena prilikom poroda jednom nogom u grobu,ima tu i istine ali se malo pretjeruje nekad!Stara baba jedna je meni pricala da je ona kad je rodila,morala biti sama sa djetetom u jednoj sobi 40 dana,nitko je nije smjeo vidjeti,ni nju ni dijete,cak ni muz!Samo ju je stara svekrva sluzila,prala i hranu joj nosila!Daj zamisli,ja bi pukla ko kokica!
Ajme... jednom nogom u grobu... ma užas... nikad u životu nisam razmišljala o porodu i sad kontam koliko su trudnoća i porod kompleksni i koliko je priroda sve morala savršeno organizirat da sve prođe kako treba...
Sortiraj odgovore
Najstariji