Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    07. Ožujak 2015. 15:57

Mislim da je... Ona će reć da se super osjeća...

A nije mi samo svrab nego su mi i točkice izašče.. ko gubava sam... sad u se bacit pod tuš i namazat becutanom možda on pomogne. Mislim da mi je to od potisnute nervoze :) 

Narucila sam se na šišanje u ponedjeljak jer sumnjam da cu se imat vremena ikad šišat tako skoro :) 

A počelo me bolit ko u jajniku ono ko da cu dobit mengu i leđa jutros i bas mi je osjecaj ko da cu procurit svaki tren... Ne bi htila rodit prije nego se ošišam , osim ako će mi loše stajat haha onda može 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 16:49

Bome tanja,svaka cast!
    Jasam se osisala i pramenove sredila prije dva tjedna tako da sam sad mirna  skoro do ljeta

Ana76
    07. Ožujak 2015. 17:15

Ooo evo nam jos jedne!Dobrodosla!
    Sta je ovo,samo se skupljamo a nijedna da se olaksa!jihihi

• martinica19
    07. Ožujak 2015. 17:22

Ja se nadam da cu uskoro.
    Prvu bebu sam rodila 10 dana prije termina, a drugu 2 dana prije termina. 
    Sada me vec par dana rasturaju leda i prepone tako da ce valjda skoro. Nadam se utorku jer u ponedjeljak imam pregled, a inace svaki put sam rodila odmah slijedeci dan.

Martinica19

• martinica19
    07. Ožujak 2015. 17:28

Ja sam trazila epiduralnu na drugom porodu, ali mi ju nisu dali jer je islo brzo.
    Sjecam se jedino kod najjacih bolova da sam bila opterecena da li vicem ili ne jer nisam htjela biti jedna od onih koje vicu.
    Sjecam se da su me i muz i babica uvjeravali da ne vicem,ali im ja nisam vjerovala.

Martinica19

Ana76
    07. Ožujak 2015. 17:44

Hahahaa i ja sam kasnije pitala jesam li vikala!Meni nije bilo to ono:joj sad cu se osramotit kad se budem derala,ja smatram da se zene ne deru bzvz..neke vicu instiktivno,neke jer misle d ce im pomoci...nemam pojma!Meni jesestricna rekla da cu imat vise snage ne deruci se i poslusala sam!Ja se sjecam samo da mi je sogorica koja inace radi u bolnici rekla da se ne derem da se samo sramotimo tim deranjem bezveznim,i da one tamo size slusajuci to(wauuu,kak je njima tek tesko)a  ta ista sogorica nije radjala i nezna ni dijetee  nosit kak treba a ima preko 40!
    I da ,da napomenem da tu istu sogoricu nemogu vise smislit jer mi tanjur juhe nije donijela u babinjama a kad sam navecer trudove dobila,ja nju trebala naviklati,i ja nazovem da kazem da sam dobila trudov da nemogu,ona kaze eto mene,sad cu ja...i dosla zenska,ja sam ju samo mrko pogledala,to je znacilo da se goni znate vec gdje i otisla u svoju sobu!Mislite  da nije digla nos?Uzas,uzas!Zene stvarno znaju biti nekad gadure samo takve...uffsad mi je lakse kad sam to napisala,drzim to godinama u sebi!!hrhhe

Poki2
    07. Ožujak 2015. 17:51

Imas krasnu sogoricu Ana. Poznajem ih i ja nekoliko takvih, uzasno sebicne i egocentricne osobe

Nixie
    07. Ožujak 2015. 17:53

O daaaaa, žene baš znaju bit divne. Baš je super što jedne prema drugima imamo toliko razumijevanja.
    Njima to ide na živce, moš mislit. I meni ide na živce što one ne rade posao za koji su plaćene i očekuju da im se nosaju raznorazni darovi da bi radile ono za što dobivaju plaću. Malo tko radi u super uvjetima. Nije ni meni na mom poslu lako, radim i ja s ljudima pa ne očekujem da me darivasju da bi bila normalna.
    Grrrrrrrrrrrrrrrr 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.