Ja isto uopce nisam osjetila taj izgon nego trudove i to one divljacke od dripa koji su sibali na 200!!
Ali meni su sa sest prstiju otvorenosti dali dripa 10 kapi u 13h i u 13 i 15 je cura izletila van!Dakle za 10-15 min.sam se potpuno otvorila,brzo i jako bolno ali bi opet tako a ne da me muce cijeli dan na mojim trudovima!Mozda ja sam taj izgon nisam osjetila jer su me i zarezali sto isto nisam osjetila,a necete ni vi,al sivanje se itekako osjeti!Meni su rekli da su me malo zarezali(4 sava) jer sam pocela pucati ukrivo...sad,stvarno neznam ni ja ,i ja sam mislila da ti bas na taj izlazak glavice oci ispadaju al ocito nije tako!
Mene nisu rezali nego sam mrvicu pukla...rekli su mi da imam dva mala unutarnja šava...to isto nisam osjetila jer mi je doktorica još s nečim pošpricala
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Meni isto izgon najmanje bolan bio. Znam da sam samo toplinu osjetila pa olaksanje. Ma samo hrabro i sve cemo mi to rijesiti,za to smo stvorene,među ostalim:)
Jesam,rezana sam i za to hvala babici,inace bi pukla. Jer je brzo izletio i velik bio. Tak da puno bolje da me stigla reznuti.
je li potrebno stavljat na šavove nesto za dezinfekciju? iako kažu da ne meni moje sve frendice rekle da se njima crvenilo i pečenje nije smirilo dok nisu malo na vaticu bacile nekakvog sredstva za dezinfekciju....
Ja sam ti spricala sa bivacin sprejem,tada je jos bio,nema ga vise. Super je bilo jel je i hladilo:). Al mozes sa octeniseptom iako nije potrebno previse,samo higijena cista voda i brzo se to oporavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji