Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    07. Ožujak 2015. 10:33

Ana, baš bi bila zanimljiva scena s tri trudnice 

Ajd da mi sutra onda odmah ostanemo rodit i to je to 

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 10:52

Leptirica, meni termin 22.og eto onda se mozda i vidimo  

leptirica3
    07. Ožujak 2015. 11:20

Crnka223

Leptirica, meni termin 22.og eto onda se mozda i vidimo 

Nego šta da se vidimo.cekam te u rodilištu.  A ovdje ćemo javiti kada koja krene roditi,da cure mogu navijati,hahhha

Ana76
    07. Ožujak 2015. 11:12

Joj vjerujte mi,ja se nebi bunila uopce za sutra!Nek je muski,on je mamin poklon!Muz nema pravo glasa,ne nosi on devet mjeseci!E a to ti je unutar ambulante,ak se dobro sjecam!Udjes kroz onaj hodnik pa lijevo uz stepenice!Zeno..moras rodit a neznas ni di ces ak te uhvati!ccc
    Hahaha

Ana76
    07. Ožujak 2015. 11:24

I zbilja je jako bitno to disanje,ja sam se dosta na to fokusirala!A i kad sam ja bila bas se neka derala,ono..urlala da  ju je moj muz vani na hodniku cuo i onda su sestre i babice joj govorile da ne vice ,da si trosi snagu!Meni nema smisla to,a sad,svaka zna sebe kako joj je lakse!

leptirica3
    07. Ožujak 2015. 11:30

Ana

I zbilja je jako bitno to disanje,ja sam se dosta na to fokusirala!A i kad sam ja bila bas se neka derala,ono..urlala da  ju je moj muz vani na hodniku cuo i onda su sestre i babice joj govorile da ne vice ,da si trosi snagu!Meni nema smisla to,a sad,svaka zna sebe kako joj je lakse!

Baš ću prouciti malo to pravilno disanje, ne znam hoce li mi doci da  vrisnem koji put,ne bih,jer istina je da cu se umoriti od vikanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI