Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    07. Ožujak 2015. 10:33

Ana, baš bi bila zanimljiva scena s tri trudnice 

Ajd da mi sutra onda odmah ostanemo rodit i to je to 

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 10:52

Leptirica, meni termin 22.og eto onda se mozda i vidimo  

Ana76
    07. Ožujak 2015. 11:12

Joj vjerujte mi,ja se nebi bunila uopce za sutra!Nek je muski,on je mamin poklon!Muz nema pravo glasa,ne nosi on devet mjeseci!E a to ti je unutar ambulante,ak se dobro sjecam!Udjes kroz onaj hodnik pa lijevo uz stepenice!Zeno..moras rodit a neznas ni di ces ak te uhvati!ccc
    Hahaha

Ana76
    07. Ožujak 2015. 11:24

I zbilja je jako bitno to disanje,ja sam se dosta na to fokusirala!A i kad sam ja bila bas se neka derala,ono..urlala da  ju je moj muz vani na hodniku cuo i onda su sestre i babice joj govorile da ne vice ,da si trosi snagu!Meni nema smisla to,a sad,svaka zna sebe kako joj je lakse!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.