Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poki2
    07. Ožujak 2015. 11:42

Hvala Ana na savjetima. Potrudit cu se iz petnih zila biti dobra kad sve krene, ali kazem bas me strah uzasan od kad sam je cula da se dere. Sad mi je tek doslo u glavu sto me ceka. P.s.nisam sutra na ctg-u. Rekli su mi da u utorak opet dodem.

Poki2
    07. Ožujak 2015. 12:08

Morat cu i ja jos jednom proci po netu malo to s disanjem, da se bolje pripremim. A slusati druge kako se deru i pate je grozno. Ja sam jos i preosjetljiva, tako da se stvarno moram skulirati i psihicki pripremiti

Nixie
    07. Ožujak 2015. 12:17

Joj, meni je isto grozno slušati druge kak pate, onda to sve nekako prijeđe na mene pa boli mene ko i njih. Ne znam kak ću preživjet tuđe deranje  Ja se nadam da se ja neću derati. Inače mislim za sebe da imam dosta visok prag tolerancije na bol, al kad ne znam kakva je to bol pa tko zna kakva mogu biti.

Poki, ti sad onda više ne ideš kod svoje dr? Jel to sad onda do poroda ideš u bonicu na kontrole?

A ovo za disanje. Ja sam totalno užas s tim jer imam isto tu nesvjesnu reakciju da zadržim dah kad me boli, a to je najgore što možeš napraviti. Morat ću se dobro koncentrirati na to 

Poki2
    07. Ožujak 2015. 12:34

Ahaa, sad sam na kontrolama u bolnici. Necu vise do svog doktora. Drzim vam palčeve za sutra, da sve dobro prode 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 13:46

E necu da vas plasim,ja sam bila sva isprepadana sa nekakvim tudjim pricama sa poroda sto po meni na kraju uopce nije tako,zapravo...neznas dok ne vidis kako je!Ja sam to sve dozivljavala puuno strasnije,bolnije nego sto je ustvari bilo i drago mi je zbog toga!Na kraju mi nije bilo tako strasno!
    A to za disanje,meni je ta sestra rekla da ne zaustavljam disanje,i ja sam sebi u glavi stvorila sliku kako zacijelo ja gusim bebu time i automatski sam prestala...a kod trudova i izgona kad mi je bilo bas bas tesko,bila je neka mlada babica koja je ocito ucila na meni i trazila je onim tuljkom drvenim otkucaje bebine meni na trbuhu jer kad izgon krene skinu ti ctg,jel....i ugl.ona se kod treceg mog tiskanja kod izgona sva nesto uznemirila i pocela vikati kako ne cuje otkucaje,bla bla,,,dr ju je maknuo i uzeo on to da slusa,ja sam cekala mislim sto godina...te sekunde su mi bile kao sati tada i onda je samo rekao ajmo,ajmo brze to malo,sad ju morate izgurati....eeee ja neznam otkud meni tada sva ta snaga,ja sam nju izbacila iz sebe samo tako da nisam ni skuzila da je izasla...cekala sam da mi opet kazu da tiskam kad sam ju cula kako place!hahahahahaha!
    Malo je tesko to opisati ovako,ali htjela sam vam reci da kada pomislite da vam je beba ugrozena,koliko god bile bez snage u vama se stvori valjda taj zadnji atom i pomognete svojoj bebi da dodje na svijet!Mene je to poticalo,neki strah i zelja da budem snazna kako bi moja princeza prosla bez problema na porodu i uspjela sam!Tako cete i vi!

Ana76
    07. Ožujak 2015. 13:47

Sorry,sad sam vidjela koliko sam se razvezala!hihihi

• Loreen
    07. Ožujak 2015. 14:15

samo ti piši Ana, svako iskustvo dobro dođe čuti.A ta jadna što je rađala cijeli dan, ne znam kako bi ja reagirala više biće imaš osjećaj da nikad nećeš rodit ili ćeš umrit i moliš boga za bilo što samo da se završi...I ja bi vjerojatno više vikala u toj agoniji.... Ne znam... 

I to za disanje su mi rekli da obavezno dišem makar kroz guzicu jer beba ne smije ostat bez kisika. Mi svi kad nas boli se stisnemo i ne dišemo automatski ali ako trud traje minutu teško je bit minutu bez zraka stisnu valjda ... 

Crnka, suosjećam zbog tjeskobe i mene čopi tako iz čista mira i uvik navečer da ne mogu zaspat zato već par noći do 3ipo -4 nekad i 5 budem budna pa se probudim u 11ipo podne s tim da jedno 4 puta idem pišat iako ne pijem cijelu noć... 

Ja sam u Zadru studirala i živila 5 godina... Mogla bi se i ja zaletit na Kolovare :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.