Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    07. Ožujak 2015. 01:14

Čopila me tjeskoba noćas... Gledam pao mrak, ja sama svi spavaju i došlo mi plakat od straha... Baš je istina da pred porod hvataju te tjeskobe,nisam to očekivala.... Pa sam zvala dragog i plakala mu i ispričavala se što sam bila živčana i zla prema njemu dva dana... Ma luda kuća kod mene... Imam osjećaj i da sam se napuhnula, da su mi noge se nadebljale u dva dana da sam sva natekla nekako ko tijesto.... Ali i dalje nesmetano plešem, bacam noge u zrak, usisavam i čistim a čim trebam uspravno stajat deset minuta moram zaleć od boli i umora... Jedva čekam da mi se hormoni vrate u normalu... 

Mali udara ko o vreću za boks.... Prilično je aktivan za debeljka u malo prostoru 

tanja24
    07. Ožujak 2015. 08:30

Jutro cure moje,kako ste mi? Moja bbebica je nesto mirna. Javila se ujutro malo,protezala valjda jer sam dobila pod rebra i zeludac. Hm...sutra je famozni dan zena,hihi mozda se moja curka sprema van.Ima mozda veliko pospremanje,da mami vrati namjestaj na mjesto:) rebra i ostale organe

Ana76
    07. Ožujak 2015. 10:17

tanja

Jutro cure moje,kako ste mi? Moja bbebica je nesto mirna. Javila se ujutro malo,protezala valjda jer sam dobila pod rebra i zeludac. Hm…sutra je famozni dan zena,hihi mozda se moja curka sprema van.Ima mozda veliko pospremanje,da mami vrati namjestaj na mjesto:) rebra i ostale organe

Jao meni je dosad tulumario po rebrima samo al sinoc me tako spicio po pol zeluca da mi je automatski doslo zlo!Ja imam osjecaj da se meni jos vise spustio dolje,dok lezim rebra ssu mi skrooz slobodna,pozelila sam ih vc,dugo ih nisam vidjela,inace je stalno bilo brdo gore!I spavala sam dosta dobro,mada tek od pol dva al bolje neg da zvijerim od cetiri ujutro!

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 09:04

Leptirica kad ti je termin? I ja sam blizu Du i tu cu rodit..eto vidis da nisi sama
    Ja sam sinoc imala fobije od poroda..svsko malo sam se budila u nekom strahu..inace nisam plasljiva i vise sam ono ko kamen neki al ovo ce me dotuc

leptirica3
    07. Ožujak 2015. 09:22

Crnka223

Leptirica kad ti je termin? I ja sam blizu Du i tu cu rodit..eto vidis da nisi sama
    Ja sam sinoc imala fobije od poroda..svsko malo sam se budila u nekom strahu..inace nisam plasljiva i vise sam ono ko kamen neki al ovo ce me dotuc

a daaaj,baš mi je drago da postoji još netko. Meni je termin 18.03.,tebi?
    Ja se budim samo na wc i spavam po cijelu noć.

Nixie
    07. Ožujak 2015. 09:31

Onda se vidimo cure. Dođem i ja u osam. Valjd neću zaspat 

Nixie
    07. Ožujak 2015. 09:35

Ovo je bilo za Anu i Poki, ja mislila zadnja stranica pa će biti ispod vaših postova 
    Mal sam smušena 
    Poslije pregleda se spustimo na kolovare i hodamo po stepenicama gore-dolje 

Ana76
    07. Ožujak 2015. 10:09

Nixie

Ovo je bilo za Anu i Poki, ja mislila zadnja stranica pa će biti ispod vaših postova 
    Mal sam smušena 
    Poslije pregleda se spustimo na kolovare i hodamo po stepenicama gore-dolje 

Hahaha Nixie,de zamisli d jednu onda uhvate trudovi ili ode vodenjak?A velike pomoci od druge dvije!hahaha,mislim da bi u bolnici svi krepali od smijeha,dvije vode trecu iz koje curi voda a svim trima trbuh do zubi!hahaha

Poki2
    07. Ožujak 2015. 10:12

Evo da refresham novosti za moje zadranke, subotom i nedjeljom se ctg ne radi u ambulanti vec se treba pozvoniti na odjel rodilista. Gore imaju 4 ctg-a tako da nece biti guzva.

Ana76
    07. Ožujak 2015. 10:20

E super,tamo sam bila pa znam!U pol sata dvije se porodile!Milina za slusat,nema sta!

Nixie
    07. Ožujak 2015. 10:32

Poki

Evo da refresham novosti za moje zadranke, subotom i nedjeljom se ctg ne radi u ambulanti vec se treba pozvoniti na odjel rodilista. Gore imaju 4 ctg-a tako da nece biti guzva.

to ni ne znam di je  kak je tebi prošlo danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI