Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    07. Ožujak 2015. 01:14

Čopila me tjeskoba noćas... Gledam pao mrak, ja sama svi spavaju i došlo mi plakat od straha... Baš je istina da pred porod hvataju te tjeskobe,nisam to očekivala.... Pa sam zvala dragog i plakala mu i ispričavala se što sam bila živčana i zla prema njemu dva dana... Ma luda kuća kod mene... Imam osjećaj i da sam se napuhnula, da su mi noge se nadebljale u dva dana da sam sva natekla nekako ko tijesto.... Ali i dalje nesmetano plešem, bacam noge u zrak, usisavam i čistim a čim trebam uspravno stajat deset minuta moram zaleć od boli i umora... Jedva čekam da mi se hormoni vrate u normalu... 

Mali udara ko o vreću za boks.... Prilično je aktivan za debeljka u malo prostoru 

tanja24
    07. Ožujak 2015. 08:30

Jutro cure moje,kako ste mi? Moja bbebica je nesto mirna. Javila se ujutro malo,protezala valjda jer sam dobila pod rebra i zeludac. Hm...sutra je famozni dan zena,hihi mozda se moja curka sprema van.Ima mozda veliko pospremanje,da mami vrati namjestaj na mjesto:) rebra i ostale organe

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 09:04

Leptirica kad ti je termin? I ja sam blizu Du i tu cu rodit..eto vidis da nisi sama
    Ja sam sinoc imala fobije od poroda..svsko malo sam se budila u nekom strahu..inace nisam plasljiva i vise sam ono ko kamen neki al ovo ce me dotuc

Nixie
    07. Ožujak 2015. 09:31

Onda se vidimo cure. Dođem i ja u osam. Valjd neću zaspat 

Nixie
    07. Ožujak 2015. 09:35

Ovo je bilo za Anu i Poki, ja mislila zadnja stranica pa će biti ispod vaših postova 
    Mal sam smušena 
    Poslije pregleda se spustimo na kolovare i hodamo po stepenicama gore-dolje 

Poki2
    07. Ožujak 2015. 10:12

Evo da refresham novosti za moje zadranke, subotom i nedjeljom se ctg ne radi u ambulanti vec se treba pozvoniti na odjel rodilista. Gore imaju 4 ctg-a tako da nece biti guzva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.