A kod mene jos nistaaa!A jbt,zadnja cu rodit,necu ni rodit!
Ostat cu zauvijek trudnaaa!
Oooo draga mogla bi vrlo brzo,pogotovo ako kakas cijeli dan:) Vjerujem da ces brzooo...jel ima kakvih jos naznaka:)?
Oprosti Poki,drago mi je zbog tebe,al mi zao mene!
E a za dolje,ja sam isto octenisept koristila,dosta brzo mi je zaraslo,samo cesto tusirati,ja sam nakon svake nuzde,i onda dobro posusiti i naspricati i pustiti da se osusi samo!
Mene moja curica lupa ko ludaaa,a dogovorile smo se 8.3. Da bumo se upoznale,hihi:) jos nista,ali neka imamo vremena jos.
Poki drzim fige! Sretno! Javljaj sto se dogadja!
Eto, ja danas bila u posjeti rodbini, sat vremena voznje u jednom smjeru, sat vremena truckanja nazad... i dalje sve po starom. Samo zadnjih par dana primjecujem vise BH kontrakcija, mozda bi trebala ipak malo manje caja piti...
Can't stop the signal.
Ma ja nista,vidim da se jos spustio dolje,opet sam se namakala u kadi i onda osjetila slabe kontrakcije i to je to!Samo je dosta miran danas
Ee ovo curi ko ludo, sad je promijenilo boju-ide na crvenkasto. Ja i dalje ne prestajem piskiti i kakati. I poceli su mi lagani bolovi. Bozeee, nisam spremna danas
Ajde Poki, biti ce sve u redu. Uskoro ces u rukama imati svoj mali mirisni smotuljak... dosao bi taj dan kad tad... mozes ti to! Mjeri sad trudove, prati razmake i to.
Sto ti jos curi? Plodna voda ili jos uvijek sluzni cep? Jel puno crventkasto? Pretpostavljam mjesano s krvlju...
Can't stop the signal.
Joooj Poki,kak je napeto!Aj pliiz nemoj zaboravit javit ak sta bude do ujutro,eto mene i Tanje ujutro tebi u posjeti!
Sortiraj odgovore
Najstariji