Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    07. Ožujak 2015. 22:04

A kod mene jos nistaaa!A jbt,zadnja cu rodit,necu ni rodit!
    Ostat cu zauvijek trudnaaa!

tanja24
    07. Ožujak 2015. 22:06

Oooo draga mogla bi vrlo brzo,pogotovo ako kakas cijeli dan:) Vjerujem da ces brzooo...jel ima kakvih jos naznaka:)?

Ana76
    07. Ožujak 2015. 22:11

Oprosti Poki,drago mi je zbog tebe,al mi zao mene!
    E a za dolje,ja sam isto octenisept koristila,dosta brzo mi je zaraslo,samo cesto tusirati,ja sam nakon svake nuzde,i onda dobro posusiti i naspricati i pustiti da se osusi samo!

tanja24
    07. Ožujak 2015. 22:12

Mene moja curica lupa ko ludaaa,a dogovorile smo se 8.3. Da bumo se upoznale,hihi:) jos nista,ali neka imamo vremena jos.

• Ukilele
    07. Ožujak 2015. 22:13

Ajdeee nek jedna bar ode! Iman osjecaj da cemo sve onda polako!

Dvenas
    07. Ožujak 2015. 22:14

Poki drzim fige! Sretno! Javljaj sto se dogadja!

Eto, ja danas bila u posjeti rodbini, sat vremena voznje u jednom smjeru, sat vremena truckanja nazad... i dalje sve po starom. Samo zadnjih par dana primjecujem vise BH kontrakcija, mozda bi trebala ipak malo manje caja piti...

Can't stop the signal.

Ana76
    07. Ožujak 2015. 22:17

Ma ja nista,vidim da se jos spustio dolje,opet sam se namakala u kadi i onda osjetila slabe kontrakcije i to je to!Samo je dosta miran danas

Poki2
    07. Ožujak 2015. 22:23

Ee ovo curi ko ludo, sad je promijenilo boju-ide na crvenkasto. Ja i dalje ne prestajem piskiti i kakati. I poceli su mi lagani bolovi. Bozeee, nisam spremna danas 

Dvenas
    07. Ožujak 2015. 22:26

Ajde Poki, biti ce sve u redu. Uskoro ces u rukama imati svoj mali mirisni smotuljak... dosao bi taj dan kad tad... mozes ti to! Mjeri sad trudove, prati razmake i to.

Sto ti jos curi? Plodna voda ili jos uvijek sluzni cep? Jel puno crventkasto? Pretpostavljam mjesano s krvlju...

Can't stop the signal.

Ana76
    07. Ožujak 2015. 22:27

Joooj Poki,kak je napeto!Aj pliiz nemoj zaboravit javit ak sta bude do ujutro,eto mene i Tanje ujutro tebi u posjeti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.