Hvala Bogu,struja je jos tu!Izludila sam sa svojima dok je nije bilo,a mob.se iskljucio!Uff
De zamislite koliko smo mi postali ovisni o svemu tome,struji,vodi,o plinu,a internetu da ne pricam...katastrofa!
Drage moje kokosi,nek smo mi jos veceras sve na okupu..vidite kako je vani hladno,nisu ni bebice blesave po ovakvom vremenu izlazit iz nasih toplih gnjezda,zar ne?Neka ih jos malo,bar nek zatopli malo!
Zelim vam ugodnu noc,vi sa svojim sluzavim curcima..hihihi,a i ostalim curkama mirna noc!
Jutro cure,ja budna od pol sest!ajd bar sam nesto spavala!Kako su nase napete,ima li novosti?
Ja jedva cekam pregled danas da vidim svoga pisulinca,uhh!
Jutro curke,jel se vrijeme smirilo? Novosti cekamo sa pregledasretnooo!
Jutroo! Evo i mene s pregleda. Ctg uredan, ja zatvorena . Nece mala van i gotovo. Sutra opet moram ici... kako je vase proslo?
A jos sam tu,rekla sam ja,moja curka i ja se upoznajemo 8.3. Bila sam jutros kod svog ptivatnika na uzv,jer ovaj u bolnici je napravljen u minuti i nista mi ne objasni. Po mom doktoru je bebica 3300 po mjerama svim,sve je u redu. I za prvog sina mi je tocno rekao procijenu pa mu vjerujem. Kaze posteljica grannum 2, kaze on brzo ce to,sad cegam pregled i ctg u srijedu ali sumnjam da cemo docekat. I kaze moj dr.cim je portio u nestajanju radi se o danima,ne tjednima. Plodne vode ima dovoljno.
Jutro cure,vidim ja da je ovdje napeto išcekivanje. Nama ostalo još 12 dana do termina, a sve mi nešto govori da ću ranije..
Jutro,a govori i nama stalno pa smo jos tu evo kokodacemo!Druzi se s nama da nam prije vrijeme prodje!Ja imam pregled u 14h pa se javim popodne sa novostima!Nadam se bar nekoj promjeni,ako nista..bar ce kilaza biti veca!uff ajd sto bebina ali nazalost i moja!E ja sam ili luda ili sto,neznam..meni moja curka tako mirise po maloj bebi vec dva dana da vam ja to nemogu opisati!Mislim,mirisi ona meni i inace ali ovo je bas bas onaj miris bebe koji kad jednom rodite ostane u sjecanju zauvijek!vise sam joj dosadna,samo hodam za njom i njuskam ju,tako me taj miris opija..heehhee,nadam se da je to neki znak,bar da ce uskoro moj mirisljavac doci mami u zagrljaj!
Da,i mlijeko...pijem ga nenormalno sad zadnjih par dana,umjesto vode ga pijem nekad,jednostavno mi organizam trazi!Jel to istina,da od mlijeka beba najvise dobiva na kilazi,u trbuhu,jel?
Jutro curke, ja sam produžila malo jutros. Od one šugave buretine nikako zaspat, stalno je nešto drndalo :S I još me u leđima ulovilo. Ali barem je prestalo puhat i nešto sunca ima ;) Meni je pregled tek u ponedjeljak, trebala sam jučer ići, ali su mi cestu zatvorili do Senja :P
Držim palčeve da barem jedna ode danas ;)
Onda Ana zanemarit ću ja ove glasove u glavi,neka bebac dođe kad mu odgovara mama i tata su spremni. Istina je to za mlijeko,provjereno..
I ja cu na pregled u ponedjeljak,a bas danas govorim kako necu da rodim na marcanu buru,
Sortiraj odgovore
Najstariji