Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    06. Ožujak 2015. 11:07

Eto ja sam svoj pregled danas obavila. Kao malkoc sam više otovrena nego prije dva dana, al ništ značajno. Ctg dobar. Voda super, divna, Krasna. kaže danas sestra kad me spajala na ctg, ajde ti mali više van, dosta si mi dolazio 
    Sad u nedjelju idem u bolnicu na kontrolu pošto moja ne radi, jel. Nadam se da će se nešt pokrenut. Sve mi se čini da bi mogla u nedjelju rodit jer je Dan žena, s muž stalno govori - sam da nam se mali ne rodi na Dan žena 

leptirica3
    06. Ožujak 2015. 11:43

Hahahaha Nixie, moj se toga nije sjetio,morat ću ga danas zezati da bi mu mogla roditi sina na dan žena,ima da poludi..

Dvenas
    06. Ožujak 2015. 11:49

Ja se pridružujem skupini koja ide na pregled u ponedjeljak! Nadam se da ćemo sve imati novosti o napretku :)

Can't stop the signal.

tanja24
    06. Ožujak 2015. 12:25

Ajmo mi lijepo sve u nedjelju po nase paketice:) Da lijepo proslavimo dan zena. Moja curka i ja smo se tak dogovorile,hihi bas bi bilo dobro. I sin mi je 8.Rodjen ali u 10 mj i isto je bila nedjelja. Mozda i seka ispostuje dogovor:)

tanja24
    06. Ožujak 2015. 12:59

Pa da,bas bi bilo dobro:) e curke jel su vama sta na pregledima rekli za starost posteljice? Meni je grannum 2, prije 2 tj je bila 1/2. Protoci ok. Beba napreduje kako treba.

Nixie
    06. Ožujak 2015. 13:12

Meni je prije 2 tjedna rekla da je posteljica ko nova  Otad nisam bila na uzv pa ne znam šta ima novo.
    Al pošto je ctg dobar, onda je očito dovoljno dobra 

• Loreen
    06. Ožujak 2015. 13:21

A meni je dr rekao da mlijecne proizvode izbjegavam ako ne zelim div bebu :) Ali nije to do mlijeka mislim nego onih hormona i sr*** sto stavljaju u mlijeko i kravicu da proizvede sto vise mlijeka pa onda povlače mlijeko s polica ko neki dan sto je bilo jer sadrzi previse hormona ovih i onih... Bljakić... Ali eto i ja im nisam mogla odlit taj jedan mjesec bila sam pošizila za mlijekom i svim mlijecnim. 

Mene danas nista ne boli haha. Zaspala sam u 5 jutros jer sam do 3 plakala...Nisam mogla doć sebi nikako... Suza suzu goni a ne znam zasto...

I sad sam sva bezbolna i ne osjecam uopce da sam trudna... 

Sto mislite , trebam li kupiti izdajalicu? Nasla sam neku koristenu za 150 kn ali fali bocica i nju treba kupit dodatno... Sto vam se cini?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.