Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    05. Ožujak 2015. 17:14

Evo ja ubila oko sat vremena nakon rucka,dobro mi je doslo!Danas sam "samo" ribala parkete klececi..sta sad da radim?

SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 17:14

Mama mi radi na ginekologiji i kaže da kad je neka mjesečeva mijena da bude puna rađaona. Slučajnost ili ne, nemam pojma 
    Ja bi zbilja voljela, već mi dosta. I nekako mi se baš sviđa datum :P

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 17:15

HAHAHA 

Moj dragi nije kraj mene vec 15 dana jer sam ja morala otic u Split a da me uhvatilo ovo vrijeme na otoku danas bi me garant uhvatili trudovi jer ne bi mogla stic do bolnice pa bi rodila ko zna di.... 

I zato sam valjda ljuta na njega jer nije tu nego  moram sama ovo sve prolazit... Kod rodbine a opet nije to isto ko kad si  u svojoj kuci..

I nervira me kako svi te muške tetoše kao da je njima nešto teško. Svih bi ih nabila.... Kao jadan on sam. Ma mrš.... 

Eto malo sam frustrirana danas , malo više 

SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 17:17

Najbolje je kad su svi 'puni razumijevanja'  Samo nek mi se maknu s očiju 

tanja24
    05. Ožujak 2015. 17:25

Ana,hihi vidis ja bi se ugurala prva,otvorih temu i eto bio bi red da ja najsitnije brojim:) a bit ce kako bude,moja curka bi mogla ipak jos malo ostati da doceka vase tjedne. Ajmo nekim redom:) al posto mi je drugo dijete,bas bih malo ranije. Sanja.M onda da se mi sve danas spakiramo i 13.3. Dio danas dio nas 13:) Bas bi bilo fora:)) Curke bas mi je drago da se ovako druzimo. Meni bolovi stali ode malo sa klincem i psom van.

SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 17:28

hiihihi ja sam u stand by poziciji :D 
    a muž na svako moje ustajanje - jel idemo?!!? hahahah i njega sam već pripremila :P

Ana76
    05. Ožujak 2015. 17:32

Daj ti Tanja se smiri sad malo,jos se porodi negdje vani!Meni nebi smetalo ni 13.3.,samo da ne predje..al radije bi danas,sutra moze..ma svejedno mi,sam nek vise izadje iz mene!
    Da,bas sam i ja o tom razmisljala kak smo se super skompale sad,potpuno se razumijemo ovako debele,natecene,nervozne i trbave...hihihi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.