Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    05. Ožujak 2015. 22:02

Fakat je 13. petak :o

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 22:02

Fakat je 13. petak :o

Ana76
    05. Ožujak 2015. 22:06

Ajde sta kukate sve redom,barem ste imale struje ak nista!Ja sam ispizdila sad,krepala mi bateria!Cetiri sata struje nije bilo!!!I sad jos uvijek strepimo hoce li nestati!Jako nevrijeme bome danas!Nema nam mi Tanjice ni Nixie!Ajd da se barem one rijese muka!Mislim slatke su to muke...da se razumijemo...kad dobijes takve andjelice,al uff dugo traju!!

tanja24
    05. Ožujak 2015. 22:08

Loreen,ma popij casu pivice,nista ti ne bude a ni bebi. Bas sam i ja neki dan se zazeljela i popila casu:) Saljem punoooo dobrih vibrii da mi budes pozitiva,proci ce i ovaj dan. Sutra ce biti bolje draga!:)

tanja24
    05. Ožujak 2015. 22:11

Aneee evo me,Nixie mozda spava a mozda se javi iz rodilista:) Ja znam da ja budem sigurno odmah raport cim dođem k sebi,tu s vama sve podijelim:) Ima struje sad?

Nixie
    05. Ožujak 2015. 22:18

Ma cure moje, tu sam još. Ništa od mog poroda. Imala sam goste pa me zato nema ovdje. Neće ovo nikad. Ovaj moj sluzni čep će izlazit valjd još 15 dana. Imam ove BH kontrakcije opet cijeli dan i mali je danas nešt malo mirniji, ali od poroda ni p 

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 22:21

Ajme, da sam bez struje pošizila bi tek onda... Onda bi sigurno smazala dva deca pive i u krpe 

Hvala cure... Divne ste  Jedva cekam zaspat i docekat novi dan :)

Čim krenete u rodiliste odma na klokanicu rec da ste u rodilistu i onda mi meditiramo i saljemo pozitivne misli 

Nixie
    05. Ožujak 2015. 22:26

Laku noć drage moje. Nadam se da će sutra bar jedna roditi  ili bar krenuti u rodilište 

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 22:31

Noć Nixie! Ne daj se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.