Ja na ctg-u tek sad,dr.odradjuje svoju smjenu u Biogradu pa dolazi za Zadar tek u pol cetiri!Katastrofa,sad cu posjediti cekajuci!A trudice ja neke vidim od 20 do 25,ono dolje skroz,jel?to su trudovi?prije je bilo na 10-15 stalno!nadam se da me kuzite?
Prije nisam bila na ovakvom aparatu pa se sad ne kuzim u ovaj!
A za posteljicu,meni dr nista ne govori,bar dosada nije,bas cu ga pitati!
Hm... mjesec dana prije? zasto? znaci moram ju sad kupit i odma mazat :D
http://www.mojaljekarna.hr/izdajalice-i-pomagala-za-dojenje/3001-medela-calma-inovativan-sisac-s-bocicom-150-ml.html
ovu bocicu su mi preporucili... navodno je super.. ma meni to sve isto izgleda zato pitam jer nemam pojma....
Evo da se i ja javim s pregleda.mi u 37+5 procijenjeni na 2900gr sto znaci da je netko falio u procjeni od doktora jer mi je prije 2 tjedna bebac procijenjen na 3 kg a tada sam bila na pregledu u drugog dr..a brate nije izgubio na kilazi u 2 tjedna posteljica I.stupanj, mama otvorena jedan prst a ctg uredan.. eto zene moje uglavnom necemo mi lako!
Loreen, ja nisam kupila bočice jer planiram dojiti i onda bočica samo smeta. Ako se baš čudna čuda dogode da zbog ne znam čega ne mogu dojiti, onda ću ih kupiti.
Za bradavice imam biobazu. To za ranije mazanje sam čula da je glupost i da ne može bradavica očvrsnuti od kreme. Ja svoje planiram mazati sa svojim mlijekom, a kremu imam eto jer je bila u biobazinoj torbi.
Ana, ja te trudove ništ ne razumijem. Meni isto kad ova moja kaže evo trudića i danas nema trudića. Treba nam neki ginić za tumačenje
Crnka223, tko će ih znati s tim procjenama. Zavidim ti na maloj bebi. Moja dr rijetko griješi u procjenama, tak da...
Ana donje one brojke pokazuju trudove,meni bili kad sam zavrsila sa 32 tj.na tokolizi i do 40-50. Imas znaci neke male trudice. Javi sta kazu. Mene opet opako stezu BH...al danas sam tri puta gore dole sa 4.kata nije ni cudo. Crnka223 meni sad rekao moj privatnik sa 37+2 3300 grama. A prije dva dana brzinski u bolnici kao beba je 3030. Tak da sve su to procijene,moj ginic kaze dosta njih ne uzima 10% na izmjerenu tezinu sto ide na potkozno masno tkivo. To u bolnicama ne uzimaju tak,nego izbace po mjerama samo.
Sortiraj odgovore
Najstariji