Pojavio mi se smedji iscjedak i slinav je onako..oprostite na opisu. Da to pripisem vaginalnom pregledu?bolova nemam nikakvih osim neke blage nelagode u preponama.. loreen ti si isto imala iscjedak nakon pregleda?
Daaaa, usrah se živa kad sam vidila koliko ga je bilo i bio je baš tamno smeđe boje
I trajao je dan ipo sve manje i manje. Sad mi je ostao samo žućkasti iscjedak... A prije pregleda je sve bilo prozirno...
Ja evo gledam svoj ctg ali ne kuzim kako se tu vidi je li bilo trudova? Ja sam ih imala par bolnih dok sam lezala ali niko nista nije rekao...
Neki ginekolozi dodaju taj postotak a neki uzv imaju bas to u programu. Sve ti ovisi draga,kakav je program uzv po kojem mjere,zato secrazlikuju mjere kod raznih uređaja i dr.koji ih citaju. A ovisi kakav je ctg,ja sam prosli put bila pristekana na onaj "stari" kojibsamo mjeri otkucaje,ima i drukciji,taj je u rađaonama,koji mjeri otkucaje i dole posebno u brojkama izbacuje jacinu trudova,ako postoje.
Ma evo me
Nije me pregledao,kaze..a ti bi rodila,a nemoze to tako lako!ahaahaha,pitao covjek kako sam,ja iskreno rekla sta je..da hocu rodit!I neda!ufff
Nista,ctg uredan,nece da pregleda,a mali 3280g,meni to malo!
Ana, ko zna koliko je zapravo veći i koliko su pogriješili. Meni onda ctg prije dva ipo tjedna nije očitavao trudove jer su stalno na 20 a ne mogu imam trud non stop :)
A idući utorak je ctg ( jedan put radi uzv jedanput ctg)
eee sad me nesto dole tako zabolilo dvaput da sam čučla od bolova... Mali gura tintaru van garant
Naravno osim onih standardnih BH trudova ništa. Pita mene dragi; kakvi BiH bosanski trudovi hahaha
I mene danas peru BH kontrakcije, mali gmiže poprilično neugodno i na trenutke bolno za imam osjećaj kao da će na pupak van... evo, baš se sad stvrdnuo trbuh... i leđa me užasno bole... sve više iz dana u dan.
Can't stop the signal.
Sortiraj odgovore
Najstariji