Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    05. Ožujak 2015. 18:58

Da da,dosta oni kuze. I mom sineku je to poluseka,ali nekako mi ne govorimo tako nego seka. Da ga ne zbunjujemo,svjestan je i ovako. Moja sestricna kad je rodila napravila je ogromnu gresku,prvu kcer je full zapostavila gurnula ju baki i sad malena bracu ne moze podnjeti,malena je imala 4 god.

SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 19:05

uf to nikako :( najgore ih odvojit... U sve ih uključiti i nema greške, i još kad ih nagradiš jer su napravili nešto za bracu/seku, ma nema veće sreće ;)

tanja24
    05. Ožujak 2015. 19:11

Bit ce to sve ok sa nasim anđelima,samo ih ukljucit upravo to i nebude frke:) Nego meni stali oni bolovi i sad opet lakse BH aaaaaa na zivce mi iduuuu vec.Dragi i sin divljaju ajmee a meni sve na zivce ide vec,bas sam cangrizava. Sreca da imam vas tu,hihi

Ana76
    05. Ožujak 2015. 19:21

A kod mene situacija:bura od sinoc,struje nestaje cijelo vrijeme,sad je nema vec sat vremena tak da ste i vi meni super drustvo..sam je problem baterija pri kraju!Tak da ak se vise ne javljam,crkla je!
    A to za izdvajanje djeteta mi je uzas,to nikad nebi napravila!Jako je nemirna,znatizeljna,bit ce tu svega al vise cu pazit i dobro!

• Loreen
    05. Ožujak 2015. 20:14

A i meni je lakse kad se mogu ode izlajat :) 

Ma smijem se histericno pa placem. Nisam ovakva bila samo jednom mislim.. Uzas jedan. 

Sve mi je crno i nista mi nema smisla. Cak ni misao na bebu jer ne mogu zamislit bebu. I u glavi sam vec samohrana majka i svasta nesto. On meni da me voli a ja njemu da od*** da me pusti na miru i da me svi puste na miru da se hocu zavuc negdi i da me nema... Teska depresija a za dvi ure ću vrištat od smijeha. Ako ovo potraje ja ne znam što ću. Popit neki normabel . Bože sačuvaj.

SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 21:29

Loreen sto te puca? Daj malo sretne misli, osmjeh na lice :D

Dvenas
    05. Ožujak 2015. 21:35

Loreen, ajmo ja i ti fino 13.03. na petak :D bilo bu nam super

A i ja zadnjih par dana malo osjetljivija i bar se jednom dnevno rasplačem a do sad bila skroz chill. Inače, moj mali je danas toliko aktivan da ga praktički non stop osjećam kako "gmiže" po trbuhu... bar ne moram pokrete brojati.

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.