Da da,dosta oni kuze. I mom sineku je to poluseka,ali nekako mi ne govorimo tako nego seka. Da ga ne zbunjujemo,svjestan je i ovako. Moja sestricna kad je rodila napravila je ogromnu gresku,prvu kcer je full zapostavila gurnula ju baki i sad malena bracu ne moze podnjeti,malena je imala 4 god.
uf to nikako :( najgore ih odvojit... U sve ih uključiti i nema greške, i još kad ih nagradiš jer su napravili nešto za bracu/seku, ma nema veće sreće ;)
Bit ce to sve ok sa nasim anđelima,samo ih ukljucit upravo to i nebude frke:) Nego meni stali oni bolovi i sad opet lakse BH aaaaaa na zivce mi iduuuu vec.Dragi i sin divljaju ajmee a meni sve na zivce ide vec,bas sam cangrizava. Sreca da imam vas tu,hihi
A kod mene situacija:bura od sinoc,struje nestaje cijelo vrijeme,sad je nema vec sat vremena tak da ste i vi meni super drustvo..sam je problem baterija pri kraju!Tak da ak se vise ne javljam,crkla je!
A to za izdvajanje djeteta mi je uzas,to nikad nebi napravila!Jako je nemirna,znatizeljna,bit ce tu svega al vise cu pazit i dobro!
A i meni je lakse kad se mogu ode izlajat :)
Ma smijem se histericno pa placem. Nisam ovakva bila samo jednom mislim.. Uzas jedan.
Sve mi je crno i nista mi nema smisla. Cak ni misao na bebu jer ne mogu zamislit bebu. I u glavi sam vec samohrana majka i svasta nesto. On meni da me voli a ja njemu da od*** da me pusti na miru i da me svi puste na miru da se hocu zavuc negdi i da me nema... Teska depresija a za dvi ure ću vrištat od smijeha. Ako ovo potraje ja ne znam što ću. Popit neki normabel . Bože sačuvaj.
Loreen, ajmo ja i ti fino 13.03. na petak :D bilo bu nam super
A i ja zadnjih par dana malo osjetljivija i bar se jednom dnevno rasplačem a do sad bila skroz chill. Inače, moj mali je danas toliko aktivan da ga praktički non stop osjećam kako "gmiže" po trbuhu... bar ne moram pokrete brojati.
Can't stop the signal.
Sortiraj odgovore
Najstariji