Kao normalno je taj grannum 2 za nase tjedne trudnoce,normalno je da posteljica stari. A time i manje beba dobiva na kilazi. Bitno kao da su protoci ok kroz pupcanu i da bebica dobiva dovoljno kisika. Meni je dr rekao da nije to nista zabrinjavajuce,samo obavezni ctg da se prati i to je to. Sto ionako sve imamo redovito. Samo sto mi je rekao da sumnja da cu do termina,ali kaze nije ni bitno bebica je vec sad u terminu i oko 3300 tako da nista ne brinem kaze.
Ja izdajalicu nisam kupila niti hoću. U bolnici mogu dobiti njihovu ako mi bude trebalo, a kod kuće ću se prvo probati ručno izdajati ako bude uopće potrebe za tim pa tek ako ne bude išlo ću razmisliti o izdajalici. Ne izgledaju mi te izdajalice baš privlačno, a i skupe su. Proučila sam ručno izdajanje i ne čini mi se komplicirano, čak sam i isprobala
Ja sam kupila izdajalicu, jer su mi se cice već sad stvrdnule. Sestra me zafrkava da ću bit ko kravica :P A bočice ti nisu skupe, onu najmanju si uzmeš pa si na miru ;)
Što, onda smo se dogovorile, sve idemo u nedjelju :P Ni MM nije baš oduševljen da mu se sin rodi na Dan žena, al mu ja govorim da je to meni najveći poklon :D hahaha smijeh s njima
Vecina cura vidim deckice cekate:)? Ja curu,nama bi bas pasao dan zena:))
Meni je pregled u utorak. Bas super sto smo sve zatvorene hahahaha
Nixie, mojoj frendici su nakon 6 dana htjeli inducirat porod ( sto je presla termin) ne znam zasto a znam da su meni mami cekali 14 dana iza termina i bas kad su ju htjeli nakljukat su joj poceli trudovi :)
Mislim da me čeka ista sudbina. Izgubila sam osjecaj da ce bebač ikad van...
Evo opet prokleta kiselina ... smrc
A za izdajalicu nisam pametna jer je preskupa a nasla sam tu rabljenu samo ju ubacim u sterilizator i kupim novu bocicu... Za 150 kn i ne znam dal da ju kupim ili cekam hoce li mi zatrebat.. Mislim, kako cu cijeli da to rucno izdajat , frendica kaze da nikad kraja da cijeli dan mora cijedit mlijeko jer je imala pocetak mastititsa...
A svakom je drugačije za tu indukciju. Meni je moja dr za svaki slučaj napisala u trudničku da mi je po ovulaciji termin 2.3. (što je istina jel) pa da me ne bi ovi u nedjelju u bolnici silom porodili jer ću biti 41+4. Skužila sam da se obično za indukciju čeka da bude puna 42. tjedna. Ako je sve u redu s posteljicom i sve. Ak ima nekih naznaka da beba pati, onda porađaju ranije. I skoro sve cure koje znam koje su imale dogovorenu indukciju, večer prije dobile svoje trudove Šta psiha radi
Ja se još uvijek nadam da će samo krenut. Baš me strah induciranog.
A to za izdajanje ne možeš nikad znati. Ja se lijepo nadam da će moj bebač to sve lijepo posisati.
S obzirom na to koliki je sad, bit će mali žderonja. Ako se dese neke takve nepredviđene stvari, nije se problem par dana izdajati ručno.
Ajme zamislite da sve rodimo u nedjelju :)
Mislim da cemo ipak pricekat iducu mjesecevu mijenu :)
Natukla sam se za ručak... NIje mi dobro... ufff
E da si kupim za bradavice Purelan kremu? Cula sam da je super... I treba li mi bočica za bebu? I nju zelim ovu posebnu jednu za 150 kuna da beba mora dobro povlačit ko da cica a ne da se ulijeni i nauči na bočicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji