Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 17:35

Hahaha, bravo Ana i ja kažem samo nek izađe :D Da je do mene, bilo bi jučer :P

tanja24
    05. Ožujak 2015. 17:52

Hehe,evo dosta setnje. Ubi me ovaj 4-ti kat:) Bas mi mama kaze,kceri daj kud zuris samo nek bude unutra sto duze,zalit ces za danima kad si mogla lijepo odspavat u komadu pa makar s trbuhom:) Ali ovaj put,stvarno jedva cekam da rodim jer me i sin izluđuje vise kad ce seka. Reko sine...jos malo,vec je nestrpljiv ko i dragi. Vidjet cu ih kad se rodi kakvi ce bit,cim zacendra bit ce mamaaaa ili dragaaaa:))

• Ukilele
    05. Ožujak 2015. 18:08

Situacija je znaci manje vise ista..ja svako malo dodjem skicnut jel ijedna osla put rodilista al meni se cini da cemo ga mi dobrano prenijeti sve ode prisutne samo da prijavim- pored sve ove ljepote koju osjecam trenutno jos sam se i prehladila tako da se genijalno osjecam a MM bi i ja danas nabila nogom jer nema veze sta su mi noge 8 brojeva vece i sto se gegam ko patka, njega je malo zabolila glavica pa je cili jadan i tesko mu je..bas mi ga je zao jadnicka

tanja24
    05. Ožujak 2015. 18:14

Da,da Ana morat cemo paziti na nase prve anđeleke,moj ti ima 8 i pol godina,pa nekako vec sve razumije i super je:). Sudjelovat ce u svemu sto bude htio,objasnila sam mu sve,puno pricamo i mislim da cu imati velikuu pomoc od njega. On je mamin emotivac veliki i isto tako strasno se vezao jos vise uz mene od kad seku cekamo. Ali divan je,ne sto je moj ali stvarno imam pazljivog sincica:)

Ana76
    05. Ožujak 2015. 18:31

Ajde super,moja je jos mala a i jako razmazena pa je jos teze pritom!Ali i ona meni pomaze vec sada puno,sve je samnom pripremila,krevetic smo prale,ormaric,,posusim ves bebin pa ga ona kao slaze u ormaric pa ja onda kasnije vadim i peglam!hihi!
    Ja joj kazem neki dan,"ajde M pospremi svoje igracke,ja nemogu kad sam trudna"...kaze:"ooo,dobro...spremit cu ih...ja uopce nisam trudna"!hehehe

kiki2906
    05. Ožujak 2015. 18:35

Moja kćer ima 5 i pol godina..od kad smo joj rekli da će dobit seku,tj poluseku to je uzbuđenje na nivou...stalno mazi trbuh pjeva priča svašta al koje su tu i izjave...prvo je bilo kak joj objasnit kak će beba izaći...pitala sam ju kaj ona misli kak bu izašla a ona odgovori da mi budu odrezali trbuh i da bum ja onda umrla...uspjeli smo joj objasnit da nebudu rezali trbuh i da ja nebum umrla pošto sam i nju rodila...i na tome je ostalo...

Izjava od neki dan: "isuse mama...ti kad rodiš seku ja više nebum imala mamu!!!" Onda opet objašnjavanje da ću i njoj i seki biti mama...baš me zanima kaj joj opet bude palo na pamet...

Jel i vaši veći klinci imaju kakve izjave??? 😃

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

tanja24
    05. Ožujak 2015. 18:38

Ma premedeni su,da tvoja je jos malena,ali polako bude se navikla samo moramo mi mame paziti da im damo puno paznje. Beba dok je mala ono sto joj treba ima,ne treba toliko paznje kolko nase"velike" bebe. Meni ce mama doci 10-tak dana kad rodim pa ce biti lakse,moci cu se sa sinom vise baviti.

SanjaM4
    05. Ožujak 2015. 18:46

Meni je prvo dijete, ali sestra troje ima. Najbitnije je da ih sve uključite, neka donesu pelenu, neka stave kremicu da se oni osjete bitnima ;) i stalnoooo pričat s njima ;) Sve kao i do sada što ste radile, koliko god mali bili sve oni to kuže ;)

Ana76
    05. Ožujak 2015. 18:56

Jooj moja kaze da ce bracu doktor izvaditi kroz pupak i da ce meni onda ici krv!I ondaa cu ja biti u bolnici a ona i tata ce stalno pravit spagete za rucak!Al mi nije jasan taj njihov dio sa smrcu,krvlju i tako..otkud im to?
    A cu biti sama sada vecinom jer sam dalekobod se rodbine,ovdje imam muza i sestru i po meni to je dovoljno!Sad znam sto me ceka i bolje mi je cak da mi se ne petljaju svi,prvi puta me to izludjivalo..ja jedina rodila a svi pametni onda,od muskih,zenskih,do mladjih i starijih..ja nemam pojma nista vise,rodila si i sad suti!
    Ma mrs...kako kaze Lorren!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.