Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    20. Ožujak 2015. 06:42

Probaj popit nesto hladno, mlijeko ili jogurt, mozda potakne 

Ana76
    20. Ožujak 2015. 08:01

Ma neznam sta je al jos me pati.I caj sam popila,i kavu sladju i nemogu u wc,imam osjecaj bas kao da bebac dubi na debelom crijevu pa je zato pritisak!A i sav se jadan spustio dolje i uvrnuo i ne mrda,javi mi se ali se ne rita!
    Meni se sada spava,gledam Housea vec dva sata...hahaha da ne mislim o glupostima!

Leda2
    20. Ožujak 2015. 08:14

Ana mogla bi ti ubrzo! Mogla sam doći na palačinke! Noćas sam se probudila jedno 10 puta, jučer jela malo slanije i tolkko su mi ru,e trnule da sam mislila poludit pogotovo desna a prste uopće nisam sojećala, nego se moram ustat prosetat i onda mi za 5 min dođe osjećaj u ruku, ma odvratno!

=http://lilypie.com]

Ana76
    20. Ožujak 2015. 08:17

Evo ja se rijesila napokon,imala sam osjecaj ko da tjedan dana nisam bila na wc-u!
    Meni noge tako trnu cim malo duze stojim,sad dok sam palacinke pekla stalno sam morala sjedati na loptu koliko su mi trnule a zglobove uopce nevidim

• iska
    20. Ožujak 2015. 08:20

a beba je vec velika nema mjesta i za hranu i za bebu.govorim ti da ja cim malo vise pojedem me sve boli ,isto ko da 7 dana nisam bila na wcu.užas...
    ajde valjda ce uskoro biti bolje 

Ana76
    20. Ožujak 2015. 08:28

Jucer mi je dokica gledala protoke na uzv i pupcanu,jedva i to koliko se ritao pa ga je ovlas izmjerila i kaze da ima oko 3700g ali joj se po trbuhu cini veci!Sad cemo vidjeti koliki ce biti u stvari!
    Tvoj termin je prosao ili nije jos?Kako to da ti nisu p.vodu gledali?

• iska
    20. Ožujak 2015. 08:37

je presa mi je 17.3..nemam pojma u trudnickoj mi nista ne pise.standardno me pogleda ono s lampicom jel imam iscjedak kakav i jesam li otvorena.nisam ni isla za tim,pogledam kasnije trudnicku i nista za pl.vodu ne pise.sad ne znam jel to zato sto sam zatvorena pa ne moze pogledati??
    Dobar ti je beban,lipu kilažicu ima...moja je procjenjena na 3,330 i 52 duga.Kaže vlatković da je vitka i visoka haha.nije na mene ocito.
    Idem sad u 11 opet na ctg pa cu ga pitati za pl.vodu bas...gleda je preko ultrazvuka samo jel je ima dovoljno i jel ima mekonija 

Ana76
    20. Ožujak 2015. 08:43

Pa zato sto si zatvorena,zato ti nemoze pogledati!Dobra ti je curica,takva je moja bila,3300g i 49 duga!Taman bebica lijepa!
    A citala sam za taj mekonij da se on stvara u crijevima kad voda postane mlijecna.Beba ju guta i talozi to u crijevima pa kad se rodi to joj je prva stolica!Ako bi doslo do nekog stresa za bebu,onda se pokaka pa je voda zelena!Meni je u utorak bila blago mlijecna,sad je skroz mlijecna..znaci beban je pecen,moze van!hihihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.