Ma neznam sta je al jos me pati.I caj sam popila,i kavu sladju i nemogu u wc,imam osjecaj bas kao da bebac dubi na debelom crijevu pa je zato pritisak!A i sav se jadan spustio dolje i uvrnuo i ne mrda,javi mi se ali se ne rita!
Meni se sada spava,gledam Housea vec dva sata...hahaha da ne mislim o glupostima!
Ma neznam sta je al jos me pati.I caj sam popila,i kavu sladju i nemogu u wc,imam osjecaj bas kao da bebac dubi na debelom crijevu pa je zato pritisak!A i sav se jadan spustio dolje i uvrnuo i ne mrda,javi mi se ali se ne rita!
Meni se sada spava,gledam Housea vec dva sata…hahaha da ne mislim o glupostima!
oo znam kako ti je.i meni je drob kamen i ful mi je pritisak isto.problem mi je i piskiti koliki mi je pritisak dolje..također neispavana,vec danima mi oči izgledaju polupijano..
Ana mogla bi ti ubrzo! Mogla sam doći na palačinke! Noćas sam se probudila jedno 10 puta, jučer jela malo slanije i tolkko su mi ru,e trnule da sam mislila poludit pogotovo desna a prste uopće nisam sojećala, nego se moram ustat prosetat i onda mi za 5 min dođe osjećaj u ruku, ma odvratno!

=http://lilypie.com]
Evo ja se rijesila napokon,imala sam osjecaj ko da tjedan dana nisam bila na wc-u!
Meni noge tako trnu cim malo duze stojim,sad dok sam palacinke pekla stalno sam morala sjedati na loptu koliko su mi trnule a zglobove uopce nevidim
a beba je vec velika nema mjesta i za hranu i za bebu.govorim ti da ja cim malo vise pojedem me sve boli ,isto ko da 7 dana nisam bila na wcu.užas...
ajde valjda ce uskoro biti bolje
Jucer mi je dokica gledala protoke na uzv i pupcanu,jedva i to koliko se ritao pa ga je ovlas izmjerila i kaze da ima oko 3700g ali joj se po trbuhu cini veci!Sad cemo vidjeti koliki ce biti u stvari!
Tvoj termin je prosao ili nije jos?Kako to da ti nisu p.vodu gledali?
je presa mi je 17.3..nemam pojma u trudnickoj mi nista ne pise.standardno me pogleda ono s lampicom jel imam iscjedak kakav i jesam li otvorena.nisam ni isla za tim,pogledam kasnije trudnicku i nista za pl.vodu ne pise.sad ne znam jel to zato sto sam zatvorena pa ne moze pogledati??
Dobar ti je beban,lipu kilažicu ima...moja je procjenjena na 3,330 i 52 duga.Kaže vlatković da je vitka i visoka haha.nije na mene ocito.
Idem sad u 11 opet na ctg pa cu ga pitati za pl.vodu bas...gleda je preko ultrazvuka samo jel je ima dovoljno i jel ima mekonija
Pa zato sto si zatvorena,zato ti nemoze pogledati!Dobra ti je curica,takva je moja bila,3300g i 49 duga!Taman bebica lijepa!
A citala sam za taj mekonij da se on stvara u crijevima kad voda postane mlijecna.Beba ju guta i talozi to u crijevima pa kad se rodi to joj je prva stolica!Ako bi doslo do nekog stresa za bebu,onda se pokaka pa je voda zelena!Meni je u utorak bila blago mlijecna,sad je skroz mlijecna..znaci beban je pecen,moze van!hihihi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji