Ana i ja vise ne brojimo sitno... Hahaha, ne znam koje je ovo stanje sad :)
I ja sam iz šetnje sad. Baka i ja šetale nekih sat ipo -dva... I nisam imala bolove u stidnoj kosti a jutros u šetnji jesam.. Mislim da to ovisi kako se beba namjesti... Sutra ujutro imam setnju i kavu s rodicom a popodne s frendicom... Tako da sam se i sutra isplanirala za umor...
E, shvatila sam da ako ne rodim sutra da će preksutra tj sutra u 23.35 prvi dan proljeća i onda sam službeno bila trudna 4 godišnja doba
Nisam nesto posebno umorna, niti me boli išta... Pojela sam malo bolonjeza i salatu zelenu sa rikulom i kapulicom ... njam njam...
Sad ću jos neku jabuku za večeru kad mi postane dosadno rukama i onda u krpice... Sinoc sam bila premorena, zaspala sam ko klada... Mogla bi i danas.. I kaze baka da sam hrkala ko prašče :D
A gle, meni navecer padaju oci a brinem samo o sebi a kamoli da jos imam dijete... Padala bi s nogu.. Evo, mali se javlja iz trbuha, ne misli on jos van...
Zapitala sam se danas, kad ti doktor gleda plodnu vodu koliko on te vode izbaci van? Je li to iscuri puno ili samo malo da vidi boju? Koliko te vode uopce ima u tijelu zene tj ovisi li to o zeni koliko ce vode iscurit iz nje? Sorry ako su glupa pitanja ali nemam pojma...
Hahaha Lorren,oni ti gledaju plodnu vodu,ne vade!Pa de zamisli,da vade vodu,pa pukao bi ti vodenjak jbt!Ok,ja se isto nisam kuzila u to sve,al zasta je google,jel...
Ugl.,po meni oni znaci tom nekom cjevcicom i lampicom dodju do vodenjaka pa ga gledaju,vide boju vode tako,zato osjetis onaj pritisak u trbuhu...ja to tako zamisljam,nek me ispravi koja bolje zna!
Kontrakcije me pice sad kad sam legla i umirila se,ok su,jacu prodisem...nadam se da ce se nesto pokrenuti a i bebac miran nakon pregleda danasnjeg!
Loreen,kad te procackala neki dan,jel i tebi tako bilo?
Ja sam bila uvjerena da sam čula nekakvu tekućinu da je iscurila hahahaha Kako sam luda :)
Ja sam nakon tog pregleda i čačkanja ujutro se probudila u 5 ipo sa bolovima koji su bez prestanka trajali 3 sata ...U ledjima i trbuhu i mislila sam si; u jbt, pa kakvi su ovo trudovi di su pauze :D I taj dan mi izletio valjda sluzni čep jer je bilo odvratno i ljigavo i sluzavo ali sve kroz sukrvice .. Tako da vec par dana imam krvi po ulosku...
I danas opet... Nakon pregleda i sad.. i Opet u subotu i samo krvarim...nista strasno , smeđa sukrvica ali moram ulozak nosit stalno.
bok cure, mora vam napisat.. na podforumu beba sam već neko vrijeme ali tako je toplo i lijepo čitati vas tu, kad se sjetim tih slatkih briga koje život znače.. odmah bi na treće
url=https://lilypie.com]
mmama, bas ti hvala Nadam se da cemo i mi brzo na podforum beba pa da cemo se druzit skupa! :)
Ana! Ja mislim da si ti načeta sutra će bit ;RODILA SAAAAM! hihihi
Sortiraj odgovore
Najstariji