Kod Vlatkovića sam ti ja,on meni sve gleda ne idem u bolnicu.Znači ima ih još s tom teorijom o plodnoj vodi...bice su na nekom istom seminaru bili haha
A kao riskiraju se infekcije i upale jer se vagina ne može sterilizirati,a tako se samo unose bakterije
Mimo dobrodošla , samo polako brzo ce proc tih 6 tjedana.
Evo da vam se i ja javim, danas se sve smirilo, sinoć su me satrali ovi lažni trudovi, sve me živo bolilo i noćas su me budili trudovi, računala sam aj tko je jači san ili trud pa ako pobjede trudovi onda je to to, idem u bolnicu kad ono šipak Mate, probudila se naspavana u 11. Tako da nista od mene za danas.
Hahahaha, meni je ovo koma kako mi cekamo hahaha
Evo mama me ,,tjesi,, danas. Nasla tocno koliko je prenila i ako sam dobro zapamtila; mene prvu 6 dana, brata 10 dana, brata 2- 16 (!!!) dana ...
Ja tek na nekih 4-6 dana preko ovisi o terminu tako da mi je dobro haha
I svaki put je dobila na kraju svoje trudove koje su podebljali dripom naravno ali vidis prije 20 godina su cekali 16 dana da joj krenu trudovi..
E da kad mi moja komforna gzca mogla birat ja bi radije isla rodit naspavana jer kao imat cu vise snage nego da sam rintala cili dan, zato ti odem svako popodne ubit oko bar uru čisto za svaki slučaj.
Ja ako popodne ubijem oko uvecer ko majmunica okolo se vrtim i hvata me tjeskoba od mraka .... Zato se moram izmorit .. i Zato se nadam da ce mi trudovi pocet ujutro kad se probudim , po mogucnosti onaj dan kad nemam plodnu vodu nego se mogu dic u 11 :D
Oooo svasta,ja onda ko na baterije!Kazem dr jucer da toliko setam i krecem se da cu kad budem morala rodit biti preumorna...kaze ona meni,bili vi umorni ili ne,on ce izac sudjelovali ili ne..nece vas pitat!hehe...utjesila me fino!
Sortiraj odgovore
Najstariji