Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    19. Ožujak 2015. 22:51

Ja ću probat.. Eto mobitel mi je stalno na punjaču da ne bi ostala bez baterije tamo hehe

A iskreno, nemam pojma sto me ceka pa ne znam kako cu reagirat. Ali ako se ne javim jedan cijeli dan znajte da sam isla rodit i da sam u panici 

mamita13
    19. Ožujak 2015. 23:05

Loreen i Ana ako odete rodit nocas sretno vam! Bit cu u mislima s vama ionako ne mogu spavat! :) 
    A sutra cu doc vidit jeste jos u komadu! :)*

Ana76
    19. Ožujak 2015. 23:08

Ja jos imam kontrakcije,tj.menstrualne bolove...bas me sad zivciraju!
    Spavala bi a nemogu

• Loreen
    19. Ožujak 2015. 23:18

Ana, ti si gotova sutra, garant! Kod tebe ce to brzo! Čeprkanje urađa plodom... :) 

Javljaj tu kako si! Ja i ako zaspem cim se probudim trcim vidit novosti :)

Ana76
    20. Ožujak 2015. 05:03

Ja budna,neznam sto me probudilo ali nemogu vise zaspati!
    Nocas imala kontr.jos cca sat vremena od zadnjeg javljanja,jednu onak jacu koja je drzala 30-tak sek.i onda sve stalo jer sam uspjela zaspati!
    Jucer imala dvaput nuzdu,ujutro i navecer bez portalaka i pomagala,sad imam osjecaj stalno da moram opet!
    Mislim da cu ici sad pec palacinke

Ana76
    20. Ožujak 2015. 06:04

Ma nisi,da ti posaljem koju palacinku?
    Kako si ti?meni trbuh tvrd stalno,ali zasad nema kontrakcija

Ana76
    20. Ožujak 2015. 06:27

Ja sad neznam sta bi sa sobom,nemogu spavat,palacinke ispekla,valjam se na lopti,trbuh i dalje tvrd a pati me nuzda...moram a nemogu!Bas imam pritisak dolje a nece...ufff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.