A briga me,ja naisla u Kauflandu na akciji,20 kn kom,inace je po kg 25 kuna,a volim ga!Pojela sam ga pola,nemogu vise...ispovracat cu se jos
Jesi ti Iska dobro?Neces se i ti razboliti?
jesam jesam.ja sam.odlezala svoju gripu u trudnoci u 36tt haha...ctg mi je danas bija mslo preaktivan.stalno je 160do180 sav papir je osta zguzvan i isaran i pista je onaj aparat.mislim i inace je aktivan.al bas me sram bilo kako se culo
Hahahhahahaha a moj mali cijelo vrijeme ctg-a stucao i ono se stalno culo,hahahaha!
E ja malo guglala o ananasu i pronašla ovo: "There is no evidence to say whether it is safe or not to eat pineapple. Each pineapple contains only very small amounts of bromelain so you would need to eat as many as seven to have any effect. The most likely side-effect of eating large amounts of pineapple would be a severe case of the runs."
Jbg
Ma kod mene bas i ne,otvorio mi apetit pa sam jela mlijeka toplog i nutelle...sramota,al kad sam glaaadnaa!
ajme blago ti se.jedva cekam roditi da mogu poceti nornalno jesti.zadnjih miseca dana cim malo vise pojedem ili nedaj boze veceram nesto bole crijeva za poluditi.nema mjesta za nista vise kod mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji