Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    20. Ožujak 2015. 13:17

Hahahaha bas sam htjela reci to za kopanje,ali iskreno?Moja dr je mene pitala kako se osjecam.ja sam rekla da mi je dosta svega i da mi ona to malo ubrza ako je ikako moguce!Ona se na to samo nasmijala i rekla da idem se presvuc jer cemo gledat pl.vodu!Ja mislila,naravno nista od toga,jel...i onda dok me pregledala,ustanovila je da sam jos prst se otvorila i onda rekla da ako hocu da ona to malo ubrza,da stisnem zube jer ce malo biti nelagodno!Ali zbilja nije,nelagodno bilo je ali nije bolilo!E sad,sutra i ja idem u bolnicu,pa tko ce me dopasti..neznam al znam da sigurno nece biti njezni kao ona pa se cak nadam i jacem ucinku!uff

• Loreen
    20. Ožujak 2015. 13:19

Mimy, prerano si došla, sad ćeš prijeć termin hahaha 

Šalim se, naravno! Svu sreću ti želimo :) 

Evo čitam ovo o prenešenoj trudnoći i naiđem na ovu rečenicu;Katkad trudnice opisuju da imaju višak energije, energično spremaju kuću, neke čak peru prozore.  
    ČAK peru prozore.... Umrla sam od smijeha 

• Loreen
    20. Ožujak 2015. 13:27

Tako i meni kažu; nemoj puno prat i čistiti i stajat tako nagnuta ... A ja se pitam zašto, da ne bi rodila hahaha

A gle, kazu da su sve prenesene trudnoce zapravo u terminu... Pa ti budi pametna... Iako mlijecna plodna voda ne znaci po meni u terminu ili znaci? Nisam sigurna...

I ne zelim da me induciraju i o tome citam... Ja vise ne znam sto da radim... zbilja.. Jer meni su sve kontrakcije prestale. Mama je mislila da cu rodit od onih bolova sto sam imala pa sluzni cep ali nista.

javila mi se frendica koja je imala inducirani porod jer nije imala svoje trudove i rekla mi je samo ; trazi epiduralnu ako te induciraju... 12 sati kazi krvnickih bolova da je htila da je uspavaju...

• iska
    20. Ožujak 2015. 13:35

evo i mene sa ctga.uredan ctg,ocito beba voli samu sebe slusati (egoisticna na mamu)...taman kad me skidala sa ctga,pokazao trud i pita me sestra jel sto zabolilo da mi je upravo trud bio..naravno da ne.
    i tako lezim ja tamo u onoj sobi za ctg,dolazi doktor i nije moj dragi izdrza pa ga je pita oce mi pogledati plodnu vodu.Kad se na to doktor razveza da to samo rade jos kod nas u Hrvatskoj i na balkanu.Da nitijedna europska zemlja to vise ne radi.Da postoje zato ctg i ultrazvuci koji prate stanje djeteta.i da se mekoniji vide i na dobrom uzvu.blablabla razveza se čovik da mu bila maloprije neka trudnica koja je tri tjedna lezala u bolnici skupa s bebom jer je dobila infekciju kako su joj  puta vadili plodnu vodu...uglavnom da on to nikome ne radi jer kad se pogledaju statistike da je vise problema bilo kad se gledala plodna voda nego kad se jednostavno da antibiotik bebi u slucaju mekonijske vode pri porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.