Da, i ja sam to čitala, da smo mi zapravo još u terminu. Jedino me buni ta mliječna plodna voda , znaci vise nije prozirna znaci nesto se dogada... A ja sad ne mogu mislit o nicem drugom nego o tome da krenu trudovi i kako ce bit i sto i kud i bla bla bla...
Po ovom ja sam imala ovulaciju onda oko 1.7. a oko 15.7. sam po testu bila 2-3 tjedna trudna ( začeće) tako da moguće da mi je termin tjedan kasniije .... Ma necu vise ni brojat nista. Nemam živaca... Ako prenesem jos ispast ce da sam zatrudnila kad sam trebala dobit mengu mislim koji klinac....
Necu vise razmisljat jer cu obolit na zivce. Ana i ja mozemo rodit tamo na prvi aprila hahahaha i niko nam nece virovat da smo rodile
Aaaaa Ana ne to 40+ kolikoooooo.
Mislim da bi ja zavrsila na psihijatriju, a ne u rodiliste da mi se takvo nesto desi.
Ja sam zrela za neki apaurin ili nesto tako... Na dane me hvata histerican smijeh pa onda gutam suze od tuge... Nije mi dobro nekad, ne ne ...
Deagana 44 plus nešto... To je neko falija termin misec dana -.- Lipi mu je uzv bio....
bas mi jucer kolegica.mamina s posla govori kako je prenila bila 3tjednaaaa.aaaaaa dobro to je bilo prije 25god.al isto..
Hahahahaha bas tako!
A za vodu,ako je bistra ok je,kad je vec mlijecna to je to,zrelo je za rodit valjda!
Našla sam ovo:
Plodna voda je do 38. tjedna trudnoće prozirna. Nakon toga kako verniks sa kože djeteta počinje spadati i stvara - krpice - koje se vide kako plutaju u plodnoj vodi. Spali verniks se počinje i dispergirati, dakle razgrađivati u plodnoj vodi i tako stvarati mliječni izgled plodne vode. Terminologijom struke, plodna voda tako postaje naznačeno mliječna, blago mliječna, mliječna te intenzivno mliječna. Tijekom 42. tjedna trudnoće uobičajeno dolazi sa prvim znacima prenešenosti do redukcije mliječnosti plodne vode. Izgled plodne vode je u pravilu u koordinaciji sa ostalim procesima sazrijevanja organizma djeteta i u pravilu dolazi do poroda uz mliječnu plodnu vodu kako ona izgleda sa oko 40 tjedana trudnoće. No, prema izgledu plodne vode ne možete toćno kazati kada će uslijediti porod. Posve uredno, u terminu možete roditi i uz naznačeno mliječnu plodnu vodu ( termin počinje u 38. tjednu trudnoće i traje do kraja 42. tjedna trudnoće
i ovo:
bistra - niste ni blizu
mliječna - blizu ste, ali je bebi još lijepo unutra
zamućena - počelo je, počelo.
vi niste normalne hahahaha pa ja ću se upišat u gaće ( ko da mi je to i inače problem), ja imam još 3 tjedna pa gledam kako ću svaki čas, a kad dođem na ovu temu sve mislim da ću i ja prinit
Pa to mi nije jasno. Ja sam shvatila da se ne smije zamutit jer onda se treba hitno rodit i sad citam ovo.... Ja mislila da su kuhani kad je mlijecna....
Sortiraj odgovore
Najstariji