Jutro... Meni nije nista :) U 9 se probudila i cekam prvi dan proljeca, to mi je iduca nada hahaha :)
Jedva cekam ic kuciiiiiiiiiii vise... Dragi je zasadio vrt Imali smo komad zemlje koji nismo nikad dirali i kaze jucer je posadio biljčice tamo ... Koji kralj
Jučer sam jela kapulice da malog otjeram van al izgleda da voli kapulicu
Jutro cure :)
Jeli ide ko s vama na porod?sa mnom ide mamina prija koja je medicinska sestra i jutros me zove da mi kaže da samo ne smijem sutra popodne ići rađat jer je ona dežurna,hahaha...a kako kod mene sve uvik ide naopako mogla bih sutra očekivat onda trudove...hehehehe
Sa mnom neće nitko! Ali mm mi radi u bolnici pa će ga pustit u rađaonu čim mala izleti!
=http://lilypie.com]
Evo ni meni nista,uspjela sam odspavat jos pola sata jutros pa me moji probudili...
Dosad sav vec spremala kucu,rucak se kuha.posteljina pere,cvijece presadila i sad tek legla pa osjetim opet lagane kontrakcije ali nista to nije!Kasnije malo u setnju,necu sad bas forsirati..nije bitno setnja ili kretanje po kuci,vazno je da se krecem pa kako god!
Ja ne znam više ništa ... Boli me pipi iznutra jutros... I dalje krvarim onu smećkastu sukrvicu i bila sam na kavi , prošla 160 stepenica, predvečer ću se uhvatit čišćenja kad kuća bude prazna. MOram kompletno sve očistit. Prašinu, suđe, kuhinju, stakla, usisat, pod , sobu... Sve ću to veceras u dva sata :D Ne zbog trudova nego zbog prašine koja se skuplja u ovom stanu ko manijak i kida mi živce kad je sunce a svugdi vidim prašinu..
Sutra ujutro opet plodna voda... Pa ide mi to baš na živce... I moram stavit onaj pravi uložak odvratni, sintetički jer mi samo odjednom iscuri slap krvi nakon pregleda...
Nadam se da ce me sutra moja doktorica pregledavat da je pitam dokad ćemo ovako živit...
Danas mi je hladno za šetnju... Sad sam popila kavu na suncu i svako tolko se stresla od zimuše...
evo mene s pregleda, pa da se javim. kaže doktorica: ni prsta otvorena pa je ona to kao nešto išla čačkati, pa ćemo vidit šta će bit od toga. ctg ok, iako sam poludila, dva puta me dizala s kreveta jer jednoj curi nešto nije bilo u redu pa su i nju jadnu dva ili tri puta vraćali unutra na pregled. stvarno mi nisu jasni, umjesto da su joj sve napravili odjednom, maltretirali i nju i mene. i da ne govorim da sam čekala sat vremena da mi netko poštambilja ctg da mogu ić kući. sve skupa 5 sati u bolnici za šta, ništa. idem leć odmah
Jbt, nas sve na ovoj temi moraju čeprkat i kopat da se otvorimo... Mislim da ću prestat pisat ode jer ovo je ukleta tema
Dobar dan zenske drage Pratim vas vec neko vrijeme i odlucila sam vam se pridruzit
Vidim da je vas nekoliko ovdje pred porod i svima zelim sve najboljee. One koje jedva cekaju kraj-neka porod krene cim prije
Ja imam jos 6 tjedana, tako da je ispred mene jos dosta vremena (ili mozda ne) ?!
Sortiraj odgovore
Najstariji