Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamita13
    19. Ožujak 2015. 19:54

Dragana vjerovatno je ovo što Ana kaže, spušta se bebica! :)
    Ja samo znam da jedva čekam da rodim jer me strašno muči nespavanje, al zadnja dva tjedna, prije sam spavala skroz ok. A zadnja dva tjedna ja nisam odspavala sve skupa 3 sata. I koliko god da mi se spava i sve nema šanse da zaspem, a ako i uspijem probudi me mjehur naravno!  Što reći, blaženo stanje! 

• iska
    19. Ožujak 2015. 19:57

naucit cu ja nju malo pomalo na pastu i fazol hahah
    Leda2
    19. Ožujak 2015. 20:13

Samo da se javim, pratim vas već neko vrijeme! Stalno mislim da ja ne brojim sitno! Ali kad vidim da imam 32 dana do termina nekako mi malo, još svašta imam za napraviti pa možda zato! 

=http://lilypie.com]

• iska
    19. Ožujak 2015. 20:15

ma znam zezam se naravno da necu prvi dan kad dodjem doma pastu i fazol jesti haha.vidjet cemo sto bebi bude pasalo i moliti se da grceve ne bude imala.aa imam osjecaj da nikad necu doziviti taj daaan.da drzim svoju bebicu i dojim.kmeee

Dragana31
    19. Ožujak 2015. 20:34

Mamita i samnom ti je ista stvar s spavanjem, jedno vrime uopće nisam mogla zaspat i znojila sam se ko svinja, a vani je bilo užasno hladno i nisam grijala sobu pa sam počela eksperimentirati s tisuću jastuka dok nisam skuzila šta mi pase. I sad ne spavam dobro ali je bolje nego je bilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.