Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    19. Ožujak 2015. 16:39

Hahaha,Loreen nedamo se ja  i ti nikako!
    Meni moja rekla da setam,i setam i setam i do vikenda da u rodiliste odsetam!Ja nista nisam krvarila,niti ikada krvarim,cak je dosta duboko kopala i tubus gurala a mene uooce nije nesto toliko bolilo.Jos me pita dali mi je izdrzljivo a ja puhcem lagano,ono...je nelagodno ali sasvim izdrzljivo!Sad sam mirnija malo,blizi se kraj...napokon! :)

• Loreen
    19. Ožujak 2015. 16:43

@Dvenas! SRETNOOOOOO!!! DRŽIMO FIGE!

• Loreen
    19. Ožujak 2015. 16:46

Eto , skoro vikend i Dvenas će rodit, hehe 

Ana, ja nemam s kim šetat :( Pa onda prosetam samo ujutro sat dva maksimalno i ako cu cistit po kuci ostatak sjedim i lezim i naravno malo plesem po sobi i radim cucnjeve nekih pola sata sat... Da sam kuci bila bi cijeli dan van ali ode mi je crnjak samoj setat jer mi zna past tlak pa mi dođe loše pa me strah da me ljudi moraju kupit po cesti...

Danas mi je tlak bio najviši IKAD -120/80 haha

Dragana31
    19. Ožujak 2015. 17:17

Dvenas sretno.
    Leptirice bas mi je zao sto su te ostavili, ne slušaj price uokolo sto ljudi, sto čudi. 

Evo da vam i ja prijavim da nakon 3,5 sati čekanja i 45 sekundnog pregleda jutros sam 1 prst otvorena, beba 3400 idući pregled u nedilju pa ce mo vidit

mamita13
    19. Ožujak 2015. 18:08

Drage moje trudnice! 
    Čitam vas zadnjih dana stalno, da vidim kako se vi nosite, pa kontam idem se i ja javit! 
    Meni je termin 19.4, znači točno za mjesec dana! 
    Odavno sam, već skoro dva mjeseca, otvorena jedan prst, cerviks skraćen i smekšan, na mirovanju.
    Pa sam imala trudove, bila zadržana par dana u bolnici, pa kući poslana na mirovanje. Mala mi je na zadak, ima već tri mjeseca nikako nije promijenila položaj. Tvrodglavica mala
    I evo jučer sam bila na pregledu, otvorena sam dva prsta, cerviksa više ni nemam, haha. Sve dole je spremno.  Samo ona još nije, i dalje je na zadak. Pa ako tako ostane, a počnu trudovi ili pukne plodna, onda idemo na carski. Doktor kaže da mogu svaki dan rodit, po nalazu.  Pa sad čekam, a ne znam šta me čeka! :D 
    Vama svima koje brojite zadnje dane, sate, želim svu sreću ovog svijeta, da vam sve prođe kako treba. I da sa svojim bebicama što prije dođete kući! :* <3

phived
    19. Ožujak 2015. 18:13

Ja se setala dva i po sata, natukla se za rucak i sad sam za ic lec  Mene je sinoc i jutros probadalo i bolilo kao pred mengu, al nakon spavanja i setanja se smirilo. Ako to nesto znaci, dobro je da se bar nesto dogadja ;)
    Ja sam mislila da necu docekat polovicu mjeseca, a evo gari ona prema terminu sve u 16 ;)
    Danas sam isla vadit poplunic i ogradicu da mi se malo prolufta na suncu, jer sam to sve spremila ima mjesec dana racunajuc kako ce se curka pozurit. A njoj valjda lijepo unutra...

phived
    19. Ožujak 2015. 18:15

Mamita, dobrodosla 
    Drzim fige da ti sve bude u redu 

Dragana31
    19. Ožujak 2015. 18:21

Mamita dobrodošla , nista se ne brini bit ce sve ok, a to na zadak znaju se bebe u zadnji cas okrenit.

Evo mene stidna kost boli za poludit, a hodat ne mogu doslovce me sve doli kida od stidne kosti priko gospođice pa prepone do pola bedara.

mamita13
    19. Ožujak 2015. 18:23

Hvala vam cure moje! Vidit ćemo šta će na kraju princeza odlučit! 
    A moja Dragana možda je nešto i počelo, jel te boli stalno ili u razmacima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.