Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica3
    19. Ožujak 2015. 13:55

Drage moje "sitne trudnice" kako ste mi?
    Nisam citala redom postove pa ne znam jeli koja rodila?
    Mene su jucer na dan termina ostavili jer nisam bila otvorena i nisu mogli pogledati p.vodu. a prilikom pregleda su me mlade dr na specijalizaciji grubim pregledom otvorile jedan prstic..pa evo jutros voda mlijecna. Nemam trudove osim onih grceva i rezanje ispod stomaka
    Drzite mi se,ovdje nije zabavno cekati bebu,puno prica i iskustava,a meni su ljepse nase price s teme..

• Miha11
    19. Ožujak 2015. 14:15

Curke, vi koje ste prošle termin ili vam se bliži, seksajte se kad god stignete.... Eto, takav sam ja savjet danas dobila od doktorice. Naime, moj termin je prošao, a ja sam još u komadu, za jedan prst sam otvorena i 100 put mi je ponovila kod odlaska da se treba seksati i to će mi pomoći da se otvorim čim prije..... Pa eto, ako ste u strahu da ne smijete.......... ma smijete, dapače, preporučljivo je 
    Mada, iskreno, mene je malo i strah.... Em osjećam pritisak dolje na mjehur, em me je jučer nešto pikalo i prebadalo dolje, već sam mislila da je to neki početak trudova, ali ništa.... Noć je prošla, ja opet u komadu.....

Marlameri
    19. Ožujak 2015. 14:43

Loreen se ne javlja, mora da je i kod nje krenulo kao i kod Dvenas! A ima vas dosta koje bi mogle svaki čas rodit. Ja sam eto nestrpljiva pa se već sad družim s vama iako mi je ostalo još 10 tjedana.

Ana76
    19. Ožujak 2015. 15:53

Ev mene,ja se izborila za ceprkanje dolje..dokica me prokopala malo,sad sam bila na dva prsta..od setanja silnog valjda tako da mi je  ona malo sada pomogla i rekla da ocekujem kroz dan trudice malo i u subotu kontrola u bolnici ako se ne porodim prije!dugo sam cekala red,tek u dva zavrsila,obavila zadnji soping da svoje podmirim i evo sad legla malo pa cu opet u duugu setnju da  se porodim vise!!!

• Loreen
    19. Ožujak 2015. 16:29

Ej cure! 
    Ništa kod mene nova :) Plodna voda OK i da dođem u subotu -.- Brzo su me pregledali, CTG nisu radili danas samo plodnu. Bio neki doktor stariji OK je bio prema meni malo drzak prema medicinskoj ali guzva im je ogromna, jos sam ja nakon mokrace i tlaka i kilaže išla kraljica na kavu i strudel i u đir a oni me u među vremenu tražili jer su rekli da ću se načekat pa eto... 

Nadam se da je moja dr. u subotu tamo, znam da je dezurna u rodilistu ali ne znam je li onda i dole u ambulanti. Nista me danas nije bolio pregled plodne vode samo sam krvarila ko stokica iza ali nije dugo curilo. Dragi  me iznenadio, dosao je u rodiliste , ja sjedim i prckam po mobu a neko se priblizava i ljubi je , znala sam da ce doc, bas sam imala neki feeling on jadan opet mislio da ce me danas ostavit u bolnici... 

Setali smo dugo, nista me ne boli, rucali smo, ubili oko nakon rucka pola sata i on otišao... Samo je bio tu nekih 9 sati jer ima prijevoz samo u 4 popodne a radi sutra...

I tako sam vam ja trudna, mliječna i sama opet 

Ja i dalje biće na jedan prst otvorena , nije mi niko nista rekao da sam se otvorila posebno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.