Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    15. Ožujak 2015. 21:23

a kad ce biti lijepo vrijeme onda nije bed cekati jos weee..a meni naivnoj torbetine za rodiliste spremne vec tri,cetiri tjedna..bice se sve zguzvalo unutra haha..spavacice ce izgledati ko da ih je krava prozvakala...

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 21:31

A meni je sva roba za rodiliste i za bebu u onima vakum vrecicama... da ne skuplja prašinu vec mjesec dana... Ne znam ocu to ponovo prat ili ne? :/ Što vi mislite? Zamotano je sve u veliku deku za bebu ali je li to sad mirise na plastiku sve?

• iska
    15. Ožujak 2015. 21:35

ako krenes to sad prati ce ti sr na kraju dogoditi da te uhvate trudovi dok se jos sve pere ili susi.to tako ide s tim stvarima

Ana76
    15. Ožujak 2015. 21:53

Pa ako ti je u dobroj vakuum vrecici bit ce ok,meni je prva bebina robica koju sam prije 4,5god.spremila u takvu vrecicu mirisala jos po omeksivacu!Sad sam si ju tek prije kj.dana izvadila i prala,nemas brige!

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 22:34

Stavila sam onaj cocolino miris pa valjda ne bude na plastiku smrdilo.. sumnjam da oce... 

I izvadila sam oni mali madrac za bebin krevetic i kaze mama da ga je izvjetrila ali da uopce se ne osjeti miris plastike... 

Na kraju sam vec pojela cokoladicu sto sam stavila za rodiliste ali krekeri i voda su ostali haha

mislim da cu isto sutra tu bebinu robicu pogledat je li mirise.. strah me malo.. pa cu oprat i osusit na pecici..

• lelox
    16. Ožujak 2015. 08:25

Moje je sve bebino  čisto u ormaru i čeka, ionako kad rodiš nećeš držati u vakuum vrećici nego u ormariću, ne boj se prašine, super si se sjetila tih vrećica ako si baš prerano spremila robicu.
    Ima li što novoga od naših rodilica???? Jedva čekam dobre vijesti!!!
    Ja spremam torbe jer u petak idem u bolnicu čekati porod i dog. za inducirani. Ne znam hoću li se moći javljati iz bolnice, ali držite mi fige da sve dobro prođe.
    Ana, Loreen, očekujem da ćete prije mene

phived
    16. Ožujak 2015. 08:49

Jutro curke 
    Bas sam i ja htjela pitati ima li sta novog? :) Ana, Loreen, Iska... Ima li ikakvih promjena kod vas? Ja se bome sve vise osjecam ko kornjaca, kad se po noci nadjem na ledjima treba se okrenut na stranu 
    Lelox, sretno ti u petak, drzim fige da sve bude dobro 

• lelox
    16. Ožujak 2015. 08:55

Hvala phived.

Ana76
    16. Ožujak 2015. 09:53

Kod mene nista novo,sinoc od silnog setanja zaspala oko 19h pa đonjala pol sata pa sam mislila da cu po noci strazariti ali ne,zaspala sam oko ponoci!Mene evo opet poceli zivkati jesam li vise,kad ja miislim roditi i tako...
    Nista,nista novo..malo vise iscjedka jutros na ulosku ali i dalje je cisto zut,nema cepa ni sluzi od cepa!Jedino malac miran,javi mi se,promeskolji se malo i to je to..bas je dobrica sada!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.