Mene muž pita jel ti rodila koja tamo na klokanici.hahaha smijesan je
Pozdrav curke!
Citam vas od pocetka ali nikako da se ukljucim ☺ evo mi smo sada 37+4 i vec mi je polako dosta svega, vidim da se vi lijepo razumijete pa da se ubacim ☺
Dobrodošla Megy :)
Evo ja iz šetnje samo sat vremena šetala, mogla sam još 5 sati... Beba danas visoko pa mi ne skače ppo mjehuru , on to kako mu dođe, malo dole malo gore...
Mami sam poslala na mail sliku( nije me vidila misec dana) i rekla mi je ; jao koliki trbuh ovo ti nije ispod 4 kila i smije se
A meni u glavi kako ce se beba zapetljat u pupčanu vrpcu, kako će mu past otkucaji srca nakon 8 sati trudova i svašta nešto negativno.... I pitam dragog oce doc sutra i uzet day off da malo prošetamo a on da neće trošit slobodne dana bezveze, znam da to nije mislio tako nego je mislio da ima 10 dana slobodno za bebu od šefa pa da ne potroši dan kad bebe još nema ali ja sam danas malo šugu-mugi ...
I sad bi ja šetala još satima ali kako ću sama šetat ko redikul okolo, svima se nešto ne da pa ću danas opet vježbat jer me bole mišići od vježbanja pa nek bole valjda ću se malo ojačat za porod...
Još dva dana i pregled... Jebate kako je ovo sve depresivno nekako.. Imam osjećaj da mi ova beba postaje neprijatelj kad radi što želi već sad. Pretpostavljam da je to dobar uvod za ono što me čeka dalje....
Dobrodosla megy, bas nam je svima tako ja evo na momente ne mogu docekat, a onda kad krenem razmisljati me ulovi panika pa si mislim kad su svi valjda cu i ja nekako
Sortiraj odgovore
Najstariji